K29-Minuman tenaga | GC Tea Penawar Kencing Manis

HOTLINE 017-5710071

K29-Minuman tenaga

16 March 2011,1:57 PM

Pada 1953 Encik Hans Adolf Krebs menerima Anugerah untuk penemuannya dalam proses mengeluarkan tenaga dimana makanan sepenuhnya dicernakan dan bertukar kepada tenaga. Micro-nutrients adalah spesifik vitamin, mineral dan gabungan asid amino dengan cepat menukarkan semua makanan kepada tenaga. Perkara yang paling penting untuk diingati ialah jika mana-mana daripada micro-nutrient ini yang kurang atau tiada, ia boleh mengurangkan kesan pertukaran makanan kepada tenaga.

Kitar Krebs.

Kitar Krebsis adalah kitaran kompleks yang dilakukan reaksi biokimia dalam setiap tempoh sel hidup. Kegunaan kitaran ini adalah untuk menghasilkan tenaga yang penting untuk membawa keluar semua kegunaan kepada sel. Ia mempunyai pelbagai proses, melibatkan banyak reaksi biokimia yang berbeza. Setiap reaksi ini mempunyai kimia spesifik yang dikehendaki dimana mesti dibekalkan melalui makanan yang kita ambil.

Jika nutrien memerlukan apa-apa langkah kitaran sama ada tidak hadir atau dalam bekalan yang sedikit, keseluruhan kitaran akan menghilangkan keseimbangan dan badan dapat menghasilkan tenaga dimana keperluan disekat. Sebaliknya, membekalkan semua nutrien itu akan memudahkan pembuatan proses tenaga. 

Dalam beberapa negara New Image, K-28 dipasarkan sebagai K-29.

Walaupun Kitaran Krebs tela diketahui selama beberapa tahun, sains moden hanya baru-baru ini Berjaya menjumpai apa faktor pemakanan yang sebenarnya terlibat. Untuk sebab ini, pendekatan klasik untuk 'makanan tenaga' belum berhasil dengan jayanya. Sebagai pemakanan difahami dengan lebih baik, sekarang adalah tidak mustahil untuk mencipta Broad-Spectrum Nutritional Supplement untuk membawa semua langkah-langkah Kitaran Krebs, dengan baik seperti mana kitaran penting biokimia yang lain pergi kesetiap sel, kepada keseimbangan dan beroperasi pada kecekapan yang maksima. K-29 adalah begitu sahaja.

Bagaimana ia berlaku?

K-29 dicipta untuk memberi semua vitamin penting, mineral, dan asid amino dalam keseimbangan sempurna dan kuantiti untuk memberi badan anda tenaga tambahan yang anda perlukan seharian.

Hanya seperti enjin kereta anda menukarkan bahan api kepada tenaga, begitu juga K-29 di dalam badan anda. Apabila enjin dihidupkan dengan teruk apa jenis perbatuan gasoline yang anda akan dapat? Badan anda tiada bezanya. Pemakanan teruk 'menala' membawa kepada tenaga yang teruk 'gasolin' daripada makanan yang anda makan. Anda 'kehabisan gas' dahulu sebelum anda masa berjalan selama sehari!

K-29 mencegah dengan memberi anda tenaga tambahan yang anda perlukan untuk anda menghabiskan harian anda dengan kecergasan dan semangat! Semua kitaran biokimia badan mesti 'meningkat naik' dengan tujuan dapat menggunakan tenaga maksima daripada makanan anda. K-29 memberi peningkatan terus pemakanan seimbang seumur hidup.

K-29 adalah sesuai untuk semua orang daripada anak-anak muda, terus pada orang yang bersukan, orang tua, mengandung, dan ibu menyusu khususnya orang yang aktif.

Formula unik protein soya terpencil dan gentian, susu tepung tanpa lemak, gentian kacang soya vitamin dan mineral faedah boleh didapati dalam dua borang. Masukkan formula susu kedalam jus buah-buahan atau susu untuk satu campuran yang sedap - atau mengunyah pada satu bar tenaga seperti satu penggantian hidangan lengkap.

Berat Bersih : 420g
Hidangan : 28
Penggunaan : Dua sudu penuh bersama 200/250ml air/susu.
Waktu pengambilan : 1 jam sebelum bersukan Catatan : Untuk kanak-kanak, gunakan dalam kuantiti yang kecil daripada yang disyorkan.

6 comments:

 1. Salam admin,

  Fungsinya hanya sebagai penambah tenaga ke?

  ReplyDelete
 2. sejam sebelum bersukan... kalau selepas.. apa jadi agaknya???? kwang2...

  ReplyDelete
 3. pakarbuahpinggang: yup, untuk penambah tenaga sahaja
  zik: jadi hulk hogan.hehehe
  blogger addict: thanks
  firdaus kasim: hehehe

  ReplyDelete
 4. kalau tak ada aktiviti yg menggunakan tenaga yang banyak kita takkan rasa perubahan....kalau kita aksesais berjalan kaki pun dah rasa kesan dia...bagus untuk diamalkan....

  ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign