Promosi Pengedar SD2 | GC Tea Penawar Kencing Manis

HOTLINE 017-5710071

Promosi Pengedar SD2

17 October 2013,11:44 PM

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog nas-alphalipid. Saya amat menghargai anda semua kerana menyokong saya selama ini. Tanpa anda semua blog ini tak akan kemana. Untuk entri kali ini saya ada berita baik untuk disampaikan kepada semua pembaca blog ini. Untuk bulan ini iaitu Oktober 2013 Syarikat New Image Sdn Bhd ada menawarkan promosi kepada pengedar baru Alpha Lipid SD2. 


>>> NEW - Shape Up (makan nasi pun boleh kurus)


Untuk bulan ini SAHAJA anda cuma perlukan 2,000pv (20 tin SD2@RM3,000) untuk melayakkan anda menjadi pengedar Supervisor. Sebelum ini ialah 3,000pv (30 tin SD2@RM4,500).

Diantara kelebihan sebagai Supervisor berbanding ahli biasa ialah:


Untuk lebih detail boleh klik link ini peluang bisnes 

Kepada yang berminat menjadi pengedar SD2, inilah masa yang sesuai.Peluang ini hanya datang sekali SAHAJA kerana syarikat tidak pernah membuat PROMOSI seperti ini selama ia beroperasi. Jika anda register sebagai pengedar SD2 di bawah rangkaian saya, saya akan guide anda cara untuk menjalankan bisnes ini. 

Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut sila sms/whatsapp ke 010-2364166 SEGERA sebelum 30 Oktober 2013 iaitu hari terakhir PROMOSI.

Nazri Rubaee
Diamond Executive
NZ New Image Sdn BhdGlucos Cut Tea berfungsi untuk menurunkan kandungan gula dalam darah (kencing manis) dan menurunkan berat badan secara santai. Untuk maklumat lanjut tentang Glucos Cut Tea boleh lihat sini --> Glucos Cut teh sekat gulaNano Centa adalah minuman kesihatan dan kecantikan PERTAMA di Malaysia berasaskan yogurt. Baik untuk kecantikan kulit wajah, jerawat, jeragat. Ia juga baik untuk masalah gout, tiroid dan Cyst. Untuk maklumat lanjut tentang Nano Centa boleh lihat sini --> Nano Centa


Nano Men 18 merupakan minuman kesihatan dalaman lelaki. Nano Men 18 mengandungi Tongkat Ali, Catuaba, Ginseng dan lain-lain herba untuk kesihatan lelaki. Untuk maklumat lanjut tentang Nano Men 18 boleh lihat sini --> Nano Men 18


Nas Health & Wellness
PowerRichClub
010-2364166

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign