GC Tea Penawar Kencing Manis: June 2010


HOTLINE 017-5710071

SPECIAL TRAINING DI KLCC PADA 26 JUN 2010

23 June 2010,4:21 PM



Buat Makluman untuk semua yang serius membina perniagaan ini:

Special Training akan diadakan di KLCC Theatre Room pada 26Jun2010 Sabtu Jam 2ptg-6ptg. Tiket RM50. Sila dapatkan tiket daripada leader anda.

Training ini akan diadakan oleh Millionaire Leader/Sifu NIK HAFIZ NIK MANSOR dan MOHARINA MOHAMED .

Mc Program ialah Encik Halim Othman, DJ SURIA FM yang tersohor!

Acara akan dipenuhi dengan tunjuk ajar dan Rewards+Recognition untuk para-para pengedar/pemimpin yang telah berjaya dalam perniagaan ini.

Tiket RM50 itu terlalu murah jika dibandingkan ilmu yang bakal anda perolehi yang boleh membantu anda mendapat pendapatan lumayan berpuluh ribu setiap bulan pada masa akan datang.

nazri
012-5712470
Consultant Nz New Image Sdn Bhd

TESTIMONI SLIM DIET 2

,10:04 AM


Azman dari Bangi - 25kg dalam 3 bulan (013-3951176)

Nazri dari Bangi - 7kg dengan 3 tin (012-5712470)

Ifa dari Perlis - 10kg dengan 2 tin (012-5348669)

Haslina dari KL - 10kg (013-6363598)

Bahliana dari Tawau - 10kg dengan 2 tin (012-8109666)

Encik Ishak dari Johor Bahru - 5kg dengan 1 tin (013-7599957)

ANDA TAK PERCAYA? kalau masih tak percaya anda boleh telefon nombor tersebut. kalau tipu, saya tak berani letak nombor telefon tersebut di sini.Ada banyak lagi testimoni tapi ini sahaja yang sempat saya update buat masa ini.

Orang lain telah mendapat manfaatnya anda bila lagi?masih memikirkan kosnya?sebenarnya kos tersebut sangat rendah berbanding manfaat yang anda dapat.Anda sanggup untuk membeli makanan yang akhirnya akan menggemukkan anda tapi tak sanggup untuk buat pelaburan yang sedikit.sampai bila anda nak dikutuk dan diejek dengan bentuk badan anda tu?Inilah masanya untuk anda berubah.buktikan pada mereka anda lebih menarik,anda lebih anggun,anda lebih cantik.saya percaya anda boleh dan saya akan guide anda.tingkatkan keyakinan anda supaya hidup anda lebih ceria setiap hari.kalau bukan untuk anda buatlah perubahan ini untuk suami anda, pasangan anda atau orang tersayang. Buatkan mereka selesa dan gembira disamping anda.

saya hanya ingin berkongsi kebaikan produk.nak atau tidak terpulang pada anda.anda sendiri yang tentukan hidup anda bukan saya.saya tidak akan rugi jika anda tak mahu membuat perubahan.fikir-fikirkan lah...semoga anda berjaya.

untuk entri akan datang saya akan upload gambar testimoni ini.sehingga berjumpa lagi.

nazri
consultant nz new image sdn bhd
012-5712470

SLIM DIET 2 N ALPHA LIPID DI KARNIVAL D' BEST

17 June 2010,12:44 PM
Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Untuk makluman pengguna Alpha Lipid n Slim Diet 2, bakal pengguna, business partner dan individu yang ingin join bisnes ini, saya akan berada di karnival tersebut pada 26 dan 27 Jun ini yang akan diadakan di Bukit Jalil.Ambil peluang ini untuk mengetahui maklumat lanjut mengenai produk dan peluang bisnes bersama NZ New Image Sdn Bhd. Terdapat beratus-ratus gerai dengan bermacam-macam produk di karnival ini.Jom memeriahkan karnival ini dan bawalah kawan-kawan dan keluarga anda ke sini.

nazri
012-5712470

PROMO DI UTARA ROUND 3

16 June 2010,12:19 AM
assalamualaikum dan salam sejahtera

Dah lama saya tak posting.Bukan malas tapi tak berkesempatan.Saya sentiasa positif terhadap bisnes ini.tiada yang negatif melainkan yang positif saja.harap2 bisnes partner saya begitu juga.InsyaAllah saya akan bantu anda selagi anda ingin dibantu.Kalau ada soalan tu rajin-rajinlah tanya,jangan simpan di dalam hati,cian dia.kalau tak rajin tanya sesat jalan la kan.Saya suka partner yang suka tanya kerana itu akan meningkatkan ilmu saya.

berbalik kepada cerita asal, saya akan ke utara pada 19 dan 20 Jun 2010 iaitu sabtu dan ahad untuk cari peluang bisnes.harap-harap saya akan dapat kembangkan bisnes di utara kerana saya tidak ada lagi business partner di utara.selalu ada orang utara tanya saya tentang produk tapi bila tahu saya tinggal di Bangi terus tak jadi beli.Apa maknanya?maknanya peluang bisnes alpha lipid n slim diet 2 di utara tinggi kerana tidak ramai lagi pengedar di utara.Jika anda join bisnes ni sekarang maknanya anda akan jadi pioneer di sana jika anda buat sungguh-sungguh.

ramai orang yang takut bila dengar MLM.Pada saya tidak semua MLM yang tidak bagus atau tipu.saya tidak nafikan ada yang tak bagus tapi ada juga yang bagus.dalam setandan pisang tak semuanya busuk kan.cuma kita yang perlu pandai menilai sebelum join sesuatu bisnes MLM.NZ New Image Sdn Bhd mempunyai produk yang bagus spt alpha lipid n slim diet 2. slim diet 2 utk pelangsingan telah terbukti berkesan untuk menurunkan berat badan.alpha lipid pula telah terbukti berkesan utk kesuburan,kencing manis,kolestrol,jantung,darah tinggi,darah rendah,gastrik,tulang belakang n lain-lain.semua ini adalah dari testimoni pelanggan saya sendiri.utk bukti boleh lihat di bahagian testimoni.Bagi saya Multi Level ni cuma cara utk memasarkan produk tanpa kos yg byk spt sewa kedai,gaji pekerja,bil utiliti,kos iklan n lain-lain kos.pengedar sendiri yang mengedarkan produk.dengan melalui MLM belanja tersebut dapat dijimatkan.

pada yang tengah memikirkan bisnes yang perlu dibuat apakata anda join bisnes ini.bisnes ini sama sahaja dengan bisnes konvensional lain cuma cara pemasaran dan pengedarannya sahaja yg berbeza.jika hati anda belum terbuka apakata anda kaji produk n bisnes ni dahulu.tak kenal maka tak cinta kan.saya pernah mengalaminya,walaupun pengedar alpha lipid tersebut iaitu wani n hawa meniaga di sebelah gerai saya,saya tak ambil tahu produk tersebut.tapi 2 bulan kemudian, setelah diperkenalkan baru saya tahu dan setelah mengkaji tentang produk n bisnes saya terus tertarik.mana tahu anda begitu juga.

jika anda ingin tahu tentang produk atau bisnes boleh maklumkan pada saya,InsyaAllah saya akan ke tempat anda.jika ingin memesan produk boleh inform pada saya selewat-lewatnya hari jumaat.

nazri
012-5712470

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign