GC Tea Penawar Kencing Manis: April 2010


HOTLINE 017-5710071

ROYALTI KE 5 PADA NOV 2009

27 April 2010,1:52 PM

wang royalti


wang royalti


wang royalti


penerima uncang biru


penerima uncang merah


penerima uncang emas dan beg


ramainya orang


gambar atas:mr Graeme Clegg (Chairman and Founder)

gambar bawah: idola saya, mr Nik Hafiz

TEMUI KAMI DI UTARA

22 April 2010,11:56 AM
Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Esok 23 April 2010 (Jumaat) saya akan ke utara untuk mempromosikan produk Alpha Lipid dan dan produk diet yang sedang hangat di pasaran iaitu Slim Diet 2. Pada sesiapa yang berada di kawasan utara yang ingin order Alpha Lipid dan Slim Diet 2 boleh inform pada saya.Pada yang ingin buat duit pula boleh juga hubungi saya dan insyaAllah jika tiada halangan saya akan ke tempat anda.ambil lah peluang ini kerana peluang tidak akan datang banyak kali. Saya ingin berkongsi peluang ini dengan anda kerana saya rasa anda semua patut mengetahui peluang bisnes ini.Yang paling bagus NZ New Image mempunyai produk yang bagus dan telah terbukti melalui testimoni sedia ada.

Percayalah bisnes multi level bukan lah seteruk yang anda sangkakan.Anda cuma dengar dari kawan2 yang telah gagal, jika hendak berjaya anda perlu bertanya pada orang yang telah berjaya kerana mereka sudah tentu berjaya.Jika anda tanya pada orang yang gagal, nescaya anda tidak akan berjaya.Apa kata anda cuba dengar dahulu baru anda buat penilaian.tidak rugi hanya mendengar kerana anda akan tahu kelebihan bisnes ini dan dalam bisnes ini tiada paksaan.anda sendiri yang fikir dan buat keputusan.

Untuk pengetahuan anda juga produk Slim Diet 2 baru dilancarkan pada bulan Januari 2010 dan sedang meletup di pasaran sehingga saya selalu kehabisan stok dan perlu buat order baru.Anda perlu mengambil peluang keemasan ini kerana ramai orang obes diluar sana yang sedang mencari produk pelangsingan yang bagus dan berkesan.

Jom rebut peluang ini dan sertai saya.anda perlu ingat, orang yang gagal sentiasa mencari alasan dan orang yang berjaya sentiasa mencari peluang.jika anda tidak mahu jadi seperti mereka dan ingin buat wang sila hubungi saya.

PERBEZAAN PERNIAGAAN KONVENSIONAL & MULTI LEVEL MARKETING

19 April 2010,8:50 AM

KONVENSIONAL

MULTI LEVEL MARKETING

Modal Besar

Modal Kecil

Gaji Pekerja

Tiada

Sewa Kedai

Tiada

Bil Utiliti

Tiada

Risiko Besar

Risiko Kecil


Salam Sejahtera.....

Pada sape2 yang tengah dok fikir2 nak buat bisnes pe.cuba anda tengok perbezaan dalam jadual kat atas tu.mana yang lebih mudah dan menarik?kalau anda masih fikir bisnes konvensinal lebih baik, teruskanlah niat anda tu, tapi jika multi level yang menarik minat anda jom sertai saya di NZ New Image kita buat bisnes Alpha Lipid. Bisnes ni memang bagus, ada produk yang bagus iaitu Alpha Lipid dan yang terbaru Slim Diet 2 yang sedang hangat di pasaran.

So tunggu apa lagi jom sertai saya, saya akan bantu anda untuk berjaya. tapi pastikan anda adalah seorang yang rajin dan berwawasan kerana saya hanya mencari orang yang rajin. Kalau malas dan hanya ingin cepat kaya, buat bisnes apa pun tak akan berjaya.

nazri
012-5712470

fajar
017-5710071

JOM KE MAJLIS ROYALTI ALPHA LIPID

14 April 2010,12:36 PM

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada Bussines Partner dan pengunjung setia blog nas-alphalipid. Jika anda ingin merasai suasana majlis royalti Alpha Lipid jom ikut saya. Pada yang macam berminat ngan bisnes ni tapi kurang yakin, apa kata anda ambil peluang ini untuk mengenali bisnes ni. Tak kenal maka tak cinta kan. Sebut pasal 'tak kenal maka tak cinta' ni teringat saya masa mula-mula kenal produk dan bisnes Alpha Lipid ni. Masa tu saya n wife meniaga tudung kat bazar Maeps kat Mardi tu pada tahun lepas 2009. Saya antara yang terawal la yang meniaga kat situ. Saje je meniaga suka coz saya ngan wife ni memang suka sangat buat bisnes tak kira la bisnes apa janji masyuk.sape tak nak duit kan. Masa tu orang yang jual Alpha Lipid tu meniaga sebelah tapak saya je. Tapi sebab tak tau mengenai produk ni, saya buat tak tau le dan tak amik tahu. selepas 2 minggu dorang berenti meniaga dorang datang kat tapak bazar ni promote alpha Lipid ni kat wife saya. Start hari tu la saya tau mengenai produk dan bisnes ni. Thanks pada Wani n Hawa yang perkenal produk ni kat kami. Macam anda la, pernah dengar produk ni tapi tak ambil tau, so anda tak akan tau.

Pada leader-leader jangan lepaskan peluang ni kerana ni adalah peluang yang berharga untuk anda. Jika tak dapat royalti kali ini, kita usaha untuk royalti akan datang iaitu pada bulan November 2010. Kejayan sentiasa menunggu orang yang rajin, jadi anda kene jadi orang yang rajin.Kene ingat rezeki tak datang bergolek, sebaliknya kita kene usaha. Tiada yang mustahil dalam hidup. Untuk berjaya kita tak perlukan alasan. Tarikh, masa dan tempat da kat atas tu. jumpa anda di sana.

untuk tempahan tiket sila hubungi saya

nazri
012-5712470

CARA MINUM SLIM DIET 2

13 April 2010,1:44 PM


SATU - Tambahkan 2 sudu penuh SLIM DIET II ke dalam 250 ml air sejuk atau air biasa. Shake supaya  sebati. Anda perlu minum 4 kali sehari iaitu pagi, tengah hari, malam dan sebelum tidur. Pastikan cukup 4 kali sehari. jangan la gatal-gatal nak jimat. kalau berjimat berat akan turun sikit je, rugi je diet anda.

DUA - Jangan makan makanan berKARBOHIDRAT, berLEMAK dan berGULA.

TIGA - Tingkatkan penggunaan makanan segar seperti sayur-sayuran (sayuran tidak berubi) .Pastikan anda makan apabila waktu makan. Jangan berlapar kerana bila anda lapar penurunan berat akan menjadi perlahan. SD2 bukan meal replacement tetapi meal supplement. Anda boleh makan PROTEIN seperti AYAM, IKAN, DAGING, TELUR, SEA FOOD. masak apa pun tak kisah dan banyak mana pun tak kisah.

Pastikan anda minum air cukup 2 liter sehari. Lebih adalah lebih baik.

Pengambilan buah-buahan adalah TIDAK DIBENARKAN semasa menjalani program ini kerana kandungan Karbohidrat dalam buah-buahan adalah terlalu tinggi. Dalam program ini, kadar karbohidrat harian yang perlu diambil hanyalah antara 20 - 35 gram sahaja untuk sehari.


Jika anda inginkan penurunan berat badan yang lebih anda boleh amalkan minum green tea tanpa gula atau apple cider (diambil 1 sudu sehari waktu makan tengah hari). Jika anda dapat amalkan senaman adalah lebih baik.

nazri
consultant nz new image sdn bhd
012-5712470

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign