GC Tea Penawar Kencing Manis: October 2010


HOTLINE 017-5710071

Link Exchange

29 October 2010,12:27 PM

Salam kawan-kawan.Tujuan saya buat entri ni adalah untuk bertukar-tukar link.Jika ada kawan-kawan yang nak tukar link sila send link di ruangan komen ye.tq

TELAH BANYAK KAJIAN MENGENAI KOLOSTRUM DILAKUKAN

15 October 2010,12:34 PM

Di kesempatan ini saya nak menyatakan bahawa KOLOSTRUM dikaji oleh ramai saintis dan Kertas Klinikal oleh saintis2 banyak telah disiarkan di dalam Jurnaljurnal Sains yang termashyur.

Oleh itu kepada para doktor, ahli farmasi, nutritionists, saintis dan semua yang ingin tahu tentang kajian Kolostrum anda boleh rujuk kepada laman web ini KAJIAN KLINIKAL http://www.newimageasia.com/en/nutrition/research-articles

Sebenarnya anda tidak perlu jadi Saintis atau pakar nak kaji itu ini tentang kolostrum sebab dah ramai saintis yg dah mengkaji tentang kebaikan kolostrum. Apa yang perlu anda buat ialah: CUBA produk kolostrum ALPHA LIPID LIFELINE.

Dipetik dari blog Wan Hamidi

nazri
Consultant nz new image sdn bhd
012-5712470

AUTOSHIP

,12:00 PM
Assalamu'alaikum dan salam sejahtera.

Ramai yang belum faham dan ramai yang masih belum sign up AutoShip Form seperti di atas.

Pihak Syarikat ingin memudahkan anda untuk mencapai Financial Freedom/Long term residual income, dengan itu kini anda boleh BAYAR AutoShip Form dengan TUNAI!

Ini kerana sebelum ini ada yang complaint bahawa tidak memiliki kad kredit. Sekarang anda boleh bayar Autoship ini setiap bulan dengan bayaran TUNAI.

Di samping itu anda boleh pilih pakej-pakej produk yang anda rasa perlu mengikut kehendak anda.

Apa kelebihan apabila anda SIGN UP AUTOSHIP FORM ini?

1. Memudahkan urusan anda, setiap bulan produk akan dihantar ke pintu rumah anda secara PERCUMA. So anda jimat masa tak perlu ke ofis syarikat.

2. Setiap bulan stok produk akan tiba mengikut jadual (minggu pertama atau minggu kedua), ini membantu anda mengurus masa anda dengan lebih bijak.

3. Anda juga jimat masa tak perlu faks/emel borang order setiap bulan.

4. Ianya amat mudah diDUPLIKASI. maka ianya membantu anda GROW bisnes ini dengan lebih mudah.

800pv ini adalah syarat minimum sahaja. Ada rakan-rakan saya yang dah buat Autoship awal bulan ini dan dah terima 8tin Alpha Lipid Lifeline pada minggu lalu, kini dah complaint bahawa stok produknya dah habis! So? Anda tak perlu risau lah takut stok anda berlambak bawah katil!!

Produk yang kita bawa ini (Alpha Lipid dan SD2) adalah produk yang ada HIGH DEMAND dan ada REPEAT ORDER! Ianya UNIK, patented tidak bisa ditiru!

Bagi saya 800pv(bersamaan rm1200 setiap bulan) adalah "MODAL PUSINGAN" yang teramat kecil jika dibandingkan dengan bisnes konvensional seperti kedai runcit, pam petrol, kedai farmasi dll yang mana anda perlu modal yang besar dan "overhead" yang amat tinggi.

Selagi anda RAJIN berkongsi kebaikan produk ini dengan NIAT membantu orang menjauhi penyakit dan juga membantu mereka menjauhi kemiskinan, saya YAKIN anda boleh BERJAYA dalam BISNES ini.

Kepada yang belum sign-up AutoShip Form, elok lah cepat-cepat lakukannya terutama ahli-ahli yang dah lama bersama kami.

Saya amat risau jika anda lambat bertindak, "you will miss the boat again!!"

Selamat Maju Jaya

Dipetik dari blog Wan Hamidi

nazri consultant nz new image sdn bhd
012-5712470

JAUHI PERKARA NEGATIF, JAUHI ORANG NEGATIF

,11:41 AM

Apa yg kita dengar, lihat dan fikir akan mempengaruhi diri kita.
Apabila terlibat dlm perniagaan ini kita sering berjumpa dengan orang yang berkata macam-macam perkara negatif tentang industri MLM atau tentang bisnes anda.
Saya punya sikap satu je: Biarlah depa nak kata apa, asalkan dia tak boleh tukar fikiran saya yg dah bulat dan nekad dan percaya akan bisnis ini.

Selalunya apabila saya berjumpa dgn prospek atau orang yg negatif, saya akan biarkan mereka, saya tak perlu orang2 yg negatif join dalam organisasi saya.

Kadang-kadang ada juga downline kita yang dah bertukar jadi negatif apabila bertemu kesusahan. Mulalah dia kata susah la buat bisnes ni, tak boleh jual la produk, takde orang la nak join.

Sifu NIK HAFIZ sering kali berkata Jauhi perkara negatif sebab perkara negatif akan berada dalam diri anda sekiranya anda layan perkara tersebut dan ia akan berada dlm diri anda selama 3 hari dan 3hari sudah cukup melemahkan jiwa dan semangat anda.

Saranan saya jika ada orang yg berfikiran negatif, jauhi mereka, tak kiralah orang tu orang luar yg belum join atau yg dah join dalam organisasi anda.

Selamat maju jaya.

Selalulah berfikiran Positif dan Selalu lah berkawan dgn Orang Positif.

Sekian

Dipetik dari blog Wan Hamidi

nazri
consultant nz new image sdn bhd
012-5712470

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign