GC Tea Penawar Kencing Manis: 2012


HOTLINE 017-5710071

Hadiah pangkat Ruby

22 December 2012,11:18 AM
 
Assalamualaikum dan salam sejahtera

Hasrat untuk post artikel ini tergendala buat beberapa ketika kerana kesibukan masa menguruskan bisnes Alpha Lipid SD2 yang tengah hangat di pasaran ni. Alhamdulillah akhirnya dapat juga update hari ini. Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada Kak Marini dan Raouf kerana telah archive Ruby pada bulan Oktober 2012. Harap dapat tingkatkan prestasi dan archive Diamond Executive sebelum Royalti ke 61 pada bulan Mei 2013.

Semua ni tak mustahil kerana orang lain mampu buat, maka anda pun mampu. Bagi saya dalam bisnes ni, selagi kita buat insyaAllah kita akan berjaya. Satu je penyebab kegagalan kita. Kita hanya akan gagal apabila kita berhenti buat bisnes ni. Percayalah pada saya kerana saya telah mengalaminya.


Royalti New Image November 2012

17 November 2012,11:08 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kali ini saya akan share berkenaan Program Royalti NZ New Image yang amat ditunggu-tunggu oleh semua pengedar Alpha Lipid SD2. Pada masa ini mereka akan diberi penganugerahan atas pencapaian mereka.

Program Royalti ini diadakan 2 kali setahun iaitu pada bulan Mei dan November setiap tahun. Sale dikira secara berkumpulan dalam tempoh 6 bulan dan mesti sale dari bisnes baru. Mudah bukan? kerana ia adalah sale secara berkumpulan bukan individu. Berikut adalah contoh perkiraan Royalti.

Hadiah Untuk Emerald

,9:10 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Alhamdulillah selama 3 tahun saya menjalankan bisnes Alpha Lipid SD2 ini, semakin ada peningkatan dari segi prestasi dan pendapatan. Semakin banyak leader yang telah muncul dan bakal muncul dalam group  Slim Diet Rich. Saya rasa amat bersyukur dan merasakan rezeki ini harus dikongsi bersama ahli group yang berpotensi dan prestasi mereka harus dihargai.

HADIAH SAMSUNG GALAXY TAB 2 UNTUK EMERALD DAN SAMSUNG GALAXY NOTE 2 UNTUK WIFE.


The New Professionals di KLCC

05 November 2012,1:39 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua pengikut blog ini. Sokongan anda semua amat saya hargai. Alhamdulillah semakin hari semakin berkembang group Slim Diet Rich. Ini semua atas sokongan business partner kami dari seluruh negara yang semakin bersemangat untuk sama-sama menuju kejayaan. Saya amat bersyukur killer product kami iaitu Alpha Lipid SD2 semakin dikenali dan mendapat permintaan yang tinggi di pasaran. Ini bermakna produk memang bagus. Kalau tak bagus takkan ramai yang cari kan?

Jenis-jenis Kegemukan

08 October 2012,12:07 AM


Setiap orang mempunyai masalah kegemukan yang berbeza dan kadar penurunan berat yang berbeza. Sebab itu ada yang minum Alpha Lipid SD2 2 hari pun dah nampak kesan. Tapi ada juga yang dah minum 1 minggu pun tak nampak kesan apa-apa. Apa kata kita kenali jenis-jenis kegemukan yang mungkin punca berat anda lambat nak turun.


JENIS-JENIS KEGEMUKAN


Kegemukan adalah dimana berat badan kita melebihi 20 % berat ideal. Ini berlaku disebabkan kalori yang masuk ke dalam badan kita melebihi kalori yang diperlukan. Ini akan menyebabkan berlakunya pengumpulan lemak di bahagian-bahagian tertentu badan. 

Kegemukan individu boleh dikategorikan kepada 3 jenis iaitu : 

Produk paling laris di internet

09 September 2012,7:30 PM

Tahukah anda produk paling laris di internet masa kini ialah produk pelangsingan Alpha Lipid SD2. Ia telah menjadi satu fenomena yang besar di internet. Di mana-mana orang asyik memperkatakan tentang Alpha Lipid SD2 terutamanya di Facebook dan blog. Asal buka Facebook mesti jumpa produk Alpha Lipid SD2. Apa maknanya?. Maknanya ramai yang sedang dan telah buat duit di internet dengan produk ini. Saya salah seorang yang telah buat duit di internet dengan produk ini.


Ramai yang suka buat bisnes ini kerana produknya yang sangat bagus dan berkesan serta banyak testimoni sebenar dari pengguna Alpha Lipid SD2 yang telah dapat dikeluarkan. Ramai juga pengguna yang telah bertukar kepada pengedar kerana mereka yakin produk ini boleh buat duit yang banyak kerana mereka sendiri telah merasai keberkesanannya. Ditambah lagi produk ini telah banyak keluar di surat khabar utama, majalah-majalah dan terbaru telah keluar iklan di TV3 mulai Julai 2012. Iklan ini akan keluar sehingga Disember 2012. 

Hadiah untuk Ruby Alpha Lipid SD2

30 August 2012,12:43 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog ini. Alhamdulillah akhirnya dapat juga saya update blog. Telah sekian lama saya tak berkesempatan untuk update blog kerana sibuk dengan urusan bisnes yang paling bagus ini iaitu bisnes Alpha Lipid SD2. Alhamdulillah pendapatan Alpha Lipid SD2 saya semakin lama semakin memberangsangkan dan saya jangkakan pendapatan untuk bulan Ogos melebihi RM30,000.00. Alhamdulillah syukur.


Bagi saya rezeki yang diterima bukan untuk diri sendiri sahaja dan ianya harus dikongsi. Saya yakin semakin banyak rezeki yang kita kongsi dengan orang lain, semakin murah la rezeki kita.    Saya ingin mengucapkan tahniah kepada Ruby bulan Julai dalam group nas-alpha lipid iaitu Puan Ruzaini Ahmad atas pencapaiannya. Saya yakin beliau mampu untuk mencapai pangkat Emerald untuk bulan September nanti. Usaha berterusan tanpa kenal erti putus asa pasti akan membuahkan kejayaan. 

Pendapatan Alpha Lipid SD2

14 August 2012,3:43 PM


Alhamdulillah pendapatan Alpha Lipid SD2 saya bagi bulan Julai ialah RM25,000.00 termasuk dengan pendapatan isteri saya. Saya amat bersyukur kerana telah menemui bisnes yang sangat POWER. Dari mula menyertai bisnes ini saya yakin bisnes ini boleh pergi jauh dan saya yakin saya boleh berjaya dengan bisnes ini. Berkat kesabaran dan usaha yang tanpa  putus asa, akhirnya saya berjaya juga mendapat income 5 angka. Walau pun saya buat bisnes ini secara part time, saya masih boleh menerima income 5 angka melebihi dari gaji pekerjaan saya secara full time yang hanya 4 angka sebulan. Best tak kalau anda dapat income 5 angka secara part time? Jika anda rasa best, teruskan pembacaan anda.


Saya sangat seronok menjalankan bisnes ini. Saya juga berani mengatakan bisnes ini sangat bagus kerana saya sendiri telah merasai income 5 angka dengan Alpha Lipid SD2. Kalau anda masih tak percaya, cek di atas adalah sebagai buktinya. Bukan saya meminjam cek orang lain untuk meyakinkan anda. Untuk makluman anda, bukan saya sahaja yang mendapat income sebegitu malah ramai lagi leader-leader yang memperolehi income yang lebih banyak daripada saya. 

Apa yang bagus tentang bisnes Alpha Lipid SD2?

Cara Menjadi Pengedar Alpha Lipid SD2

25 July 2012,2:11 PM

Alhamdulillah permintaan terhadap Alpha Lipid SD2 meningkat secara mendadak sejak akhir-akhir ini. Ramai juga yang ingin mengambil kesempatan ini untuk menjadi pengedar dan ada juga yang baru menjadi pengedar. Mesti ramai di kalangan anda yang ingin tahu cara menjadi pengedar Alpha Lipid SD2 kan?

Jika anda mencari maklumat ini, bermakna anda lah orang yang saya cari selama ini. Saya pasti anda seorang yang positif, berpandangan jauh dan mempunyai cita-cita ingin menjadi kaya dan berjaya. Tahukah anda ramai pengedar saya yang dapat mencapai pendapatan sehingga RM3,000.00 pada bulan pertama menjadi pengedar. Ini disebabkan usaha mereka sendiri dan sudah tentu disebabkan produk yang begitu bagus dan mendapat permintaan yang tinggi di pasaran.

Promosi Ramadhan Alpha Lipid SD2

18 July 2012,12:12 AM

Seperti yang kita ketahui hanya beberapa hari lagi kita akan menyambut bulan Ramadhan. Di kesempatan ini saya ingin membuat tawaran promosi terbaik buat anda di bulan Ramadhan. Promosi Ramadhan Alpha Lipid SD2 akan bermula pada 18 Julai 2012 hingga 15 Ogos 2012 atau Free Gift habis kerana Free Gift ini terhad kepada 40 orang terawal sahaja, siapa cepat dia dapat. Tawaran kali ini memang sangat menarik dan berbaloi-baloi khas untuk anda yang ingin tampil menawan di Hari Raya. Untuk lihat gift anda sila klik "Read more"


Pengedar Alpha Lipid SD2

02 July 2012,11:04 PM

Alhamdulillah produk baru keluaran New Image iaitu Alpha Lipid Shape Up yang baru dilancarkan pada 10 Mei 2014 semakin mendapat sambutan. Walaupun ia baru dilancarkan, banyak testimoni kejayaan menurunkan berat badan oleh pengguna dapat dikumpulkan dan permintaan semakin meningkat setiap hari. Dijangkakan Shape Up bakal mencetuskan fenomena luar biasa seperti Alpha Lipid SD2.

Alhamdulillah ramai yang telah berjaya menjana pendapatan tambahan 4 hingga 5 angka sebulan. Jika anda berminat menjana pendapatan tambahan bersama team kami boleh hubungi kami SEKARANG dan kami bersedia guide anda.

>>> NEW - Shape Up (makan nasi pun boleh kurus)

Alpha Lipid SD2 di Facebook

20 June 2012,2:09 PM

Sejak Alpha Lipid SD2 dilancarkan ia mendapat sambutan yang begitu menggalakkan hinggakan tidak menang tangan saya dibuatnya. Tapi apa pun saya tetap gembira dan bersyukur dengan rezeki ini.


Jika anda ingin mendapatkan maklumat lanjut tentang Alpha Lipid SD2 dan lain-lain produk keluaran NZ New Image atau berinteraksi dengan saya, anda boleh add kami di Facebook atau LIKE Fan Page kami seperti berikut:


Add kami di Slim Diet

ATAU

Klik LIKE Fan Page kami Slim Diet 2

ATAU

call/sms  Hotline 010-2364166 (Nazri) / 017-5710071 (Fajar)



Glucos Cut Tea berfungsi untuk menurunkan kandungan gula dalam darah (kencing manis) dan menurunkan berat badan secara santai. Untuk maklumat lanjut tentang Glucos Cut Tea boleh lihat sini --> Glucos Cut teh sekat gula




Nano Centa adalah minuman kesihatan dan kecantikan PERTAMA di Malaysia berasaskan yogurt. Baik untuk kecantikan kulit wajah, jerawat, jeragat. Ia juga baik untuk masalah gout, tiroid dan Cyst. Untuk maklumat lanjut tentang Nano Centa boleh lihat sini --> Nano Centa



Nano Men 18 merupakan minuman kesihatan dalaman lelaki. Nano Men 18 mengandungi Tongkat Ali, Catuaba, Ginseng dan lain-lain herba untuk kesihatan lelaki. Untuk maklumat lanjut tentang Nano Men 18 boleh lihat sini --> Nano Men 18



Nas Health & Wellness
PowerRichClub
010-2364166


Harga Alpha Lipid SD2

16 June 2012,6:16 PM

Untuk makluman pembaca blog, harga Alpha lipid SD2 di semenanjung ialah RM180 harga bukan ahli dan RM150 harga ahli. Harga Sabah dan Sarawak RM192 harga bukan ahli dan RM160 harga ahli. Walaupun harganya lebih sedikit dari harga SD2 yang lama anda masih lagi berjimat kerana Alpha Lipid SD2 mengandungi Green Tea, Fiber dan Alpha Lipid. Apa yang best tentang Alpha Lipid SD2 ialah ia perasa vanilla dan memang sedap. 




Alpha Lipid SD2-Formula baru

13 June 2012,7:45 PM

Untuk makluman anda, Alpha Lipid SD2 telah dilancarkan pada 12 Mei 2012. Cuma saya sahaja tidak berkesempatan untuk update blog ini kerana sibuk dengan urusan kerja. Bagaimana pun saya masih sempat update produk Alpha Lipid SD2 di Facebook saya iaitu Slim Diet. Kepada anda yang ada kemusykilan tentang Alpha Lipid SD2 dan ingin berinteraksi dengan saya boleh add saya di sana.


MENGAPA HARUS PILIH ALPHA LIPID SD2?
Kandungan dalam Alpha Lipid SD2 mempunyai kesemua yang anda perlukan untuk mempercepatkan proses penurunan berat badan dengan begitu efektif dan mengekalkan kelangsingan dalam jangkamasa panjang. Ia jua mampu membantu penurunan berat badan sebanyak 2-5kg seminggu. Yang paling best Alpha Lipid SD2 rasa vanilla dan memang sedap. Kepada yang tidak boleh atau tidak suka susu, anda jangan risau kerana Alpha Lipid SD2 bukan susu.

Promosi Slim Diet 2 April 2012

16 April 2012,7:54 PM

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sempena Hari Lahir saya pada 2 April 2012 yang lepas saya ingin memberi tawaran yang menarik untuk anda pengguna produk Slim Diet 2 dan Alpha Lipid Lifeline. Untuk kali ini anda akan jimat sehingga RM36.00 untuk setiap tin yang anda beli. Promosi hanya sah selama 2 minggu iaitu dari 16 hingga 30 April 2012 sahaja. Maklumat promosi adalah seperti di bawah.

Promosi Alpha Lipid

11 February 2012,6:30 PM
Assalamualaikum

Produk yang ingin saya ketengahkan pada bulan ini ialah Kolostrum Alpha Lipid Lifeline. Untuk pengetahuan anda yang belum tahu fungsi produk ini, Kolostrum Alpha Lipid Lifeline ialah penyelesaian kepada masalah kencing manis, darah tinggi, gout dan lain -lain penyakit kronik. Untuk maklumat lanjut boleh baca artikel  Apa itu Alpha Lipid Lifeline. Untuk bulan ini saya ada 2 berita baik untuk anda.

Saya akan beri anda harga promosi RM150.00 (harga biasa RM180.00). So anda akan dapat jimat RM30.00.

So penjimatan yang anda akan dapat ialah RM30.00. Promosi hanya berjalan selama 2 minggu iaitu dari 11 Februari hingga 28 Februari 2012. Selepas tempoh ini harga akan dinaikkan kepada harga asal.

Nazri Rubaee : 012-5712470
Fajar                 : 017-5710071
email                : nasfa47@gmail.com
Facebook       : Slim Diet
Twitter              : nasalphalipid


Promosi SD2 Tahun Baru

11 January 2012,2:29 PM

Untuk pengetahuan anda, jualan SD2 blog ini pada bulan Dis 2011 adalah lebih dari 50 tin. Syukur alhamdulillah dan terima kasih kepada yang telah menjadi pelanggan kami. Harap anda berpuas hati dan berjaya menurunkan berat badan anda. Atas permintaan ramai saya bersedia untuk meneruskan promosi ini dengan memberi anda harga ahli untuk produk yang dijual di dalam blog ini tanpa perlu menjadi ahli. Tujuan promosi ini diadakan adalah untuk menghargai pembaca atau pelawat blog ini dan memberi peluang kepada yang ingin mencuba produk NZ New Image dengan harga yang mereka mampu.Promosi ini hanya berjalan untuk tempoh 1 bulan sahaja iaitu Sehingga 31 Januari 2012. Pada Februari 2012 harga akan dinaikkan semula kepada harga asal. Cepat sementara promosi masih ada. Harga promosi adalah seperti di bawah:



Slim Diet 2: RM108.00 (Harga asal RM144.00) Jimat RM36.00!!!

Alpha Lipid: RM150 (Harga asal RM180.00) Jimat RM30.00!!!

Untuk maklumat lanjut dan tempahan sila hubungi

Nazri : 012-5712470
Fajar: 017-5710071

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign