GC Tea Penawar Kencing Manis: March 2010


HOTLINE 017-5710071

SLIM DIET 2

04 March 2010,8:46 AM

Produk Pelangsingan Badan Terkenal Di New Zealand Kini Di MALAYSIA !

Hasil dari kejayaan dan sambutan yang luar biasa dari produk kolostrum Alphalipid Lifeline, langkah seterusnya NZ NEW IMAGE telah memperkenalkan satu lagi produk baru yang BAKAL MENGGEGARKAN pasaran Malaysia. Sejak akhir-akhir ini saya telah menerima banyak pertanyaan dan pesanan walaupun baru 2 bulan dipasarkan.


  1. Memegang Rekod Dunia dengan penurunan berat badan 64kg dalam masa 1 bulan
  2. Melangsingkan badan secara sihat & semulajadi dengan program yang ringkas & mudah
  3. Sihat dengan zat-zat pemakanan yang seimbang
  4. Kadar penurunan berat yang seimbang & sekata, tiada masalah kulit kendur & berkedut
  5. Masalah kesihatan yang dialami bertambah baik tanpa disedari

Nak kurus tanpa perlu berlapar?

Bunyinya seperti anda tak percaya.. tapi itulah hakikatnya apabila anda mengikuti program diet secara sihat bersama slim diet 2 (SD2).

Slim diet 2 adalah produk pelangsingan badan yang terkenal di New Zealand dan kini baru dipasarkan di Malaysia. Program yang berdasarkan kepada penyimpanan protein dan diet ketogenik ini adalah hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University ( Dr.George Cahill and Dr. George Blackburn). Hasil dari kajian ini, syarikat NZ New Image Asia Sdn.Bhd yang juga pengeluar produk Colostrum Alpha Lipid Lifeline telah menghasilkan produk Slim Diet 2 yang mampu menggegarkan pasaran di Malaysia. Jangan terkejut jika dikatakan di New Zealand rekod tertinggi penurunan berat badan adalah 64 kg dalam tempoh sebulan.

Apa itu slim diet (SD2)?

SD2 adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. SD2 juga bukanlah 'meal replacement' dimana kita perlu berlapar tetapi ia adalah 'meal supplement' dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. Oleh itu, semasa kita melalui program ini, kita tidak akan merasa letih dan kelihatan lesu seterusnya ia akan memberi kita tenaga walaupun proses pembakaran lemak terjadi.

Kelebihan menjalani program Slim Diet 2:
  1. Ianya adalah selamat kerana ia berasaskan protein soya dan zat-zat pemakanan yang seimbang. Tidak mengandungi segala jenis dadah yang berbahaya dan ianya adalah produk di bawah kajian pakar-pakar perubatan.
  2. Ianya adalah berkesan. Kita merasa kenyang walaupun proses penurunan berat badan masih berterusan. Ia juga tidak menimbulkan kesan kulit kendur dan berkedut selepas penurunan. Penurunan purata 1 minggu adalah 3kg jika setia pada program tanpa perlu berlapar.

  3. Program SD2 juga adalah lebih menjimatkan jika dibandingkan dengan program-program yang lain yang beasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori. Maksudnya disini adalah kos perkg bagi penurunan berat badan adalah lebih murah.
  4. Sd2 juga menyebabkan proses nyahtoksik dan pembersihan sistem badan secara semulajadi. Tidak perlu ubat tambahan untuk proses ini. Cukup dengan meminum air yang banyak.|

  5. yang penting sekali, kita boleh mencapai penurunan berat badan yang maksimum dalam masa yang singkat dan kemungkinan penambahan balik berat badan atau 'yo-yo effect' dapat dikurangkan.

Hasil dari kajian khusus dalam journal perubatan oleh sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical School membuktikan keberkesanan menurunkan berat badan berdasarkan PENYIMPANAN PROTIN DAN DIET KETOGENIK. Ianya terbukti:
  1. · Selamat dan Efektif kerana bersumberkan Alami.
  2. · Bertindak mengikut sistem penurunan berat badan secara semulajadi dan maksimum.
  3. · Memulihkan punca pertambahan berat dan bukannya hanya merawat simptom.
  4. · Tidak menyebabkan otot menggeleber atau menyebabkan kendur melaikan otot dan kulit yang mantap.
  5. · Nyahtoksik & pembersihan sistem badan berlaku secara spontan.
  6. · Program yang menawarkan ganjaran hebat dengan penurunan yang cepat berbanding dengan program yang berasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori.
  7. · Berdasarkan jumlah jualan di Asia Pasifik, produk penurunan berat badan dengan NZ New Image SDII telah menurunkan 6000 tan lemak di seluruh dunia sepanjang 21 tahun di pasaran.
  8. · Dijamin hasil yang memuaskan, berkesan, dan menjimatkan.
  9. · SDII adalah program menurunkan berat PERTAMA DIDUNIA yang amalkan teknik diet karbohidrat rendah.
  10. · Memegang cacatan WORLD GUINNESS BOOK OF RECORDS kategori penurunan terpantas.
  11. · Kunci kejayaan SDII ialah: TURUNKAN DIET KARBOHIDRAT + KURANGKAN LEMAK.
  12. Penurunan purata 1 minggu = 3KG ADALAH PASTI ! (Jika setia pada syarat) Tanpa perlu berlaparan

Prinsipnya menghampiri pengurangan berat badan secara semulajadi dan ianya terbukti berkesan dan selamat. SLIM DIET II membekalkan kesemua zat pemakanan yang seimbang seperti protin berkualiti tinggi, pelbagai vitamin, galian mineral dan asid lemak dalam jumlah keperluan seimbang. Ianya juga telah diperkayakan dengan protin (protin soya isolat). Masalah kesihatan yang sedang dialami juga bertambah baik tanpa anda sedari seperti darah tinggi, sakit jantung, masaalah berkaitan pernafasan dan obesiti. Insya'allah. Ianya tidak menyebabkan:
· Rasa lapar yang menyeksakan. Hanya makan makanan anda seperti biasa 3 kali sehari.
· Ianya tiada kesan sampingan dan rasa tidak selesa yang kerap berlaku dalam program penurunan berat biasa yang lain.

Pengurangan berat badan melalui SLIM DIET II adalah mudah, selamat dan berkesan. Pengurangan berat badan adalah PASTI manakala rasa lapar dapat dihindari. Paling penting ialah kemungkinan penambahan balik berat yang dikurangkan adalah sangat rendah.

PROTIN

Protin adalah asas kepada semua sel yang hidup. Protein adalah berasal dari perkataan Greek yang bermaksud 'pertama' kerana protin dikatakan sebagai bahagian tubuh badan manusia yang terpenting sekali.
Protein sering digunakan oleh kerana badan kita tidak mampu menyimpan protin, maka ianya perlu digantikan setiap 160 hari. Sel-sel hati pula digantikan setiap 2 minggu manakala sel-sel darah adalah setiap 30 hari. Oleh kerana sel-sel organ ini terdiri daripada protein, hanya protein sahaja yang dapat membina, membaiki dan mengekalkan fungsi tubuh kita.

SLIM DIET II atau singkatan SDII dari NEW IMAGE hanya menggunakan Protin Soya Isolat sebagai ramuan asas dalam SDII. Protin soya Isolat merupakan komponen protin yang telah diasingkan daripada kacang soya. Ia membekalkan protin berkualiti tinggi yang setara dengan susu dan telur tetapi bebas dari lemak tepu dan kolesterol.


nazri
Consultant NZ New Image Sdn Bhd.
012-5712470

ALPHA LIPID UNTUK KESUBURAN

02 March 2010,7:25 PM


Alhamdulillah pada minggu lepas saya mendapat berita yang gembira dari pelanggan di Kota Kinabalu. Cumanya saya tak berkesempatan untuk update blog ni. Puan Ina mempunyai masalah darah rendah dan belum dikurniakan anak. Alhamdulillah tin yang pertama masalah darah rendahnya telah tiada dan tin yang kedua beliau telah 'pregnant'. Saya tumpang gembira dengan berita tersebut dan tahniah buat Puan Ina.Ini semua kuasa Allah, kita hanya berikhtiar dan Allah jua yang menentukan.Kepada yang belum mempunyai mempunyai cahaya mata apa kata anda cuba dulu minum Alpha Lipid, mana tau rezeki anda pula. Kalau kita tak cuba tak tau kan.Jangan mudah putus asa, setiap penyakit ada penawarnya.Cuma kita yang perlu berusaha untuk mencarinya.Kini anda dah jumpa, so apa tunggu lagi.

nazri rubaee
012-5712470

DAPATKAN MAJALAH NUR KELUARAN MAC

,7:14 PM
Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Kepada para pengedar atau pelanggan yang dihargai,dapatkan majalah Nur keluaran Mac 2010 untuk ikuti temubual mengenai Alpha lipid lifeline dan SD2(produk pelangsingan)yang terhangat di pasaran.Selepas keluar je temubual tersebut permintaan terhadap SD2 meningkat sampai saya sering kehabisan stok.Alhamdulillah rezeki bertambah. Kepada para pengedar dibawah nas-alphalipid harap jualan anda meningkat dan saya sentiasa menyokong anda sepenuhnya.Kepada pembeli saya ucapkan terima kasih banyak2. Dan kepada yang ingin tambah pendapatan inilah masanya untuk anda membuat duit.Kenapa saya kata begitu? kerana ramai orang yang obes di luar sana yang masih mencari-cari produk yang sesuai untuk menurunkan berat badan.Apa tunggu lagi, kalau anda lambat anda yang rugi.Bila pengedar semakin ramai maka peluang anda untuk buat duit semakin kurang. so apa tunggu lagi...kejar la peluang ini. untuk maklumat lanjut hubungi saya

nazri rubaee
012-5712470

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign