GC Tea Penawar Kencing Manis: 2013


HOTLINE 017-5710071

Percutian Percuma ke Beijing

14 December 2013,6:17 PM

Ada tak sesiapa yang suka bercuti secara PERCUMA? Kalau ada, andalah yang kami cari. Hanya 2 syarat sahaja yang diperlukan untuk melayakkan anda mendapat percutian percuma ini. Syarat pertama ialah anda perlu mendaftar sebagai pengedar Alpha lipid SD2 (untuk menjadi pengedar anda boleh sms/whatsapp ke 017-5710071 (Fajar) atau 012-5712470 (Nazri). Untuk pengetahuan anda, semua perbelanjaan semasa anda bercuti ditanggung oleh pihak syarikat NZ New Image Sdn Bhd.Syarat kedua anda boleh lihat di bawah.

SD2 Weight Loss Contest

,1:49 AM



Sesiapa yang nak mencapai berat badan impian dan nak pastikan impiannya tak berkubur di tengah jalan sangat digalakkan menyertai contest ini. Ini kerana ada individu yang akan memantau progress penurunan berat badan uolls sehingga berjaya iaitu kami.

Kami akan pastikan uolls mendapat berat badan yang uolls impikan kerana kejayaan uolls adalah kejayaan kami. Ini kerana kalau uolls menang peraduan ini, uolls akan memenangi hadiah tersebut dan kami juga akan menerimanya. Bestkan kalau dapat kurus dan dalam masa yang sama dapat ke luar negara. Jom, apa tunggu lagi. Sertai SEKARANG.

Sebarang pertanyaan tentang SD2 Weight Loss Contest sila sms /whatsapp ke 017-5710071 (Fajar)

HQ NZ New Image

08 December 2013,12:08 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung setia blog nas-alphalipid. Arini admin nak update HQ baru NZ New Image. Sebelum ini HQ NZ New Image bertempat di Nort Point Mid Valley tetapi sekarang telah berpindah ke Petaling Jaya. Syarikat telah berpindah ke pejabat baru sejak 18 November 2013, cumanya admin tak sempat nak update. Alamat baru boleh tengok kat bawah ni ye.

Tips kurus tanpa bersenam

06 December 2013,12:27 AM

Bagi anda yang memilih untuk tidak bersenam atau yang mencari cara untuk membakar lebih kalori, di bawah ini terdapat beberapa cara mudah untuk menambah pengeluaran kalori anda.


  1. Naik tangga setiap larian tangga boleh membakar sebanyak 5 kalori. Walaupun hanya 5 kalori, lebih baik daripada tiada langsung.
  2. Letakkan kenderaan anda jauh memaksa anda lebih berjalan. Pada dasarnya, berjalan di mana sahaja dan pada bila masa yang boleh.
  3. Makan dengan lebih kerap. Dengan makan lebih kerap, sememangnya amalan yang patut dilakukan, badan anda akan selalu mencerna makanan dan menjadi lebih aktif.

Kurus Cara Sihat

16 November 2013,10:47 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Ramai wanita di luar sana yang inginkan berat badan yang ideal, kelihatan ramping dan menawan. Tidak kurang juga ramai lelaki sekarang yang menjaga penampilan diri. Ramai juga yang mengamalkan diet yang tidak sihat. Ini akan membahayakan kesihatan diri. Jika anda ingin Kurus Cara Sihat saya syorkan Alpha Lipid SD2. Ramai yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan Alpha lipid SD2. Apa yang best diet dengan Alpha Lipid SD2 ialah tak perlu berlapar untuk kurus, malah perlu makan untuk kurus kerana ia adalah Meal Supplement dan bukan Meal Replacement. Jom tengok apa kelebihan Alpha Lipid SD2 yang anda pasti suka. 

Alpha Lipid Colostem

14 November 2013,7:17 PM


New Alpha Lipid Colostem


ENHANCED STEM CELL SUPPORT

The clever scientists at New Image are always researching new products and looking to improve the formulations of existing products. No sooner had they launched the revolutionary Alpha Lipid Sleep Time when the announcement of Alpha Lipid Colostem was made.

Colostem has been around for a while now and has proven very popular taken on its own or as part of the Stem Cell Stimulating Trilogy of Alpha Lipid Lifeline, Colostem and Cellworx.

Through extensive research into the ability of products to naturally stimulate our own stem cells the old Colostem has been modified to be even more efficient. Alpha Lipid Colostem is the second generation supporting stem cell release and nutrition.


Tips Kecilkan Peha

11 November 2013,7:54 PM

Untuk entri kali ini saya akan kongsikan tips kecilkan peha untuk anda.

1# Berdiri tegak sambil bersandar pada dinding.

2# Rehatkan tangan pada dinding dan turunkan badan perlahan-lahan. Turunkan badan sehingga kedudukan badan seperti sedang duduk. Bayangkan anda sedang duduk di atas kerusi.

Pakej Promosi Alpha Lipid SD2

04 November 2013,8:55 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog nas-alphalipid. Bulan November ini kami ada promosi khas kepada anda yang betul-betul bersemangat dan berazam ingin menurunkan berat badan. Pakej promosi ini didatangkan dengan Secret Weapon/Top Secret yang akan dapat membantu anda dapat result ketostik kaler pink (menunjukkan ada pembakaran). Kami akan guide dan pantau sepanjang tempoh diet anda. Pakej Promosi Alpha Lipid SD2 yang kami tawarkan ialah seperti di bawah:

Kenapa tak boleh makan nasi semasa diet

27 October 2013,1:19 PM

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Untuk entri kali ini saya akan mengupas persoalan yang diajukan oleh kebanyakan orang iaitu "kenapa tak boleh makan nasi semasa diet". Orang selalu tanya soalan ni, karbohidrat tu kan penting untuk tenaga kalau tak makan karbohidrat macam mana nak ada tenaga.

Memang betul karbohidrat diperlukan oleh badan kita untuk menghasilkan tenaga tapi kalau ia tak digunakan sebagai tenaga, ia akan terkumpul lalu menjadi tepu dan akhirnya menjadi lemak. Ini berlaku kerana tabiat pemakanan rakyat malaysia yang suka makan banyak karbohidrat tapi malas nak bersenam. Setuju tak?

Promosi Pengedar SD2

17 October 2013,11:44 PM

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog nas-alphalipid. Saya amat menghargai anda semua kerana menyokong saya selama ini. Tanpa anda semua blog ini tak akan kemana. Untuk entri kali ini saya ada berita baik untuk disampaikan kepada semua pembaca blog ini. Untuk bulan ini iaitu Oktober 2013 Syarikat New Image Sdn Bhd ada menawarkan promosi kepada pengedar baru Alpha Lipid SD2. 


>>> NEW - Shape Up (makan nasi pun boleh kurus)

Pengedar SD2

01 October 2013,11:50 AM

Kepada anda yang ingin mendapatkan Alpha Lipid SD2 dan Alpha Lipid Lifeline boleh juga mendapatkannya dari pengedar yang disenaraikan dibawah atau saya sendiri.



SELURUH MALAYSIA
Jaja 017-5710071

KUALA LUMPUR

@Seluruh KL
Yana 017-2036550

@Kg. Baru
Azlin 019-3323677

@Cheras
Zura 0112-8206789

@Shida 012-3895036

@Segambut, Jalan Duta, Kepong, Jalan Raja Laut, Kg. Baru
Kak Dayang 017-8827661

Promosi Alpha Lipid SD2

28 September 2013,11:28 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Atas penghargaan kepada pengunjung blog nas-alphalipid.blogspot.com saya berbesar hati memberi diskaun hebat dan FREE Gift untuk anda semua. Promosi Alpha Lipid SD2 ini hanya TERHAD kepada 10 orang TERAWAL sahaja.

Promosi ini akan ditutup secara automatik jika telah mencapai kuota 10 orang.

Testimoni Alpha Lipid SD2

20 September 2013,3:23 AM

Alhamdulillah tahun ini genaplah 4 tahun kami bersama syarikat New Image. Bermacam dugaan dan cabaran yang telah kami tempuhi semasa menjalankan perniagaan ini. Bagaimanapun ia tidak sedikitpun melemahkan semangat kami malah semakin bersemangat untuk terus berusaha hingga berjaya. Berkat kesabaran dan kesungguhan kami berjaya mencapai kejayaan.

Panduan Diet SD2

10 September 2013,11:56 PM

SATU - Tambahkan 2 sudu penuh Alpha Lipid SD2 ke dalam 250 ml air sejuk atau air biasa. Shake supaya  sebati. Anda perlu minum 4 kali sehari iaitu pagi, tengah hari, malam dan sebelum tidur. Pastikan cukup 8 skup sehari. Jangan la gatal-gatal nak jimat dengan minum tak cukup 8  skup sehari kerana berat akan turun sikit je, rugi je diet anda.

Pengedar SD2 Kelantan

07 September 2013,7:16 PM

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog ini. Kami amat menghargai masa yang anda luangkan untuk membaca artikel-artikel di blog kami. Sejak akhir-akhir ini ramai yang menghubungi kami untuk mendapatkan SD2 secara COD bukan sahaja di sekitar Bangi malah di Seluruh Malaysia. Kami hanya dapat memenuhi permintaan secara COD untuk kawasan Bangi sahaja.

Kepada anda yang ingin membuat pembelian secara COD di negeri Kelantan, anda boleh menghubungi pengedar SD2 di Kelantan seperti berikut:

Cara meningkatkan kadar metabolisme

28 August 2013,1:55 AM

Untuk pengetahuan anda, kadar metabolisma yang tinggi amat penting untuk penurunan berat badan. Berikut adalah cara untuk meningkatkan kadar metabolisme yang akan membantu mempercepatkan proses penurunan berat badan anda :

Peraturan penting semasa diet SD2

27 August 2013,12:46 AM

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. 

Untuk entri kali ini saya ingin menyenaraikan peraturan penting semasa diet SD2 untuk panduan pengguna dan bakal pengguna SD2. Kepada bakal pengguna SD2 anda dinasihatkan supaya mendapatkan SD2 dari pengedar-pengedar yang sah. Jika anda membeli di kedai-kedai jamu atau farmasi dikhuatiri anda terbeli yang tiruan atau tidak mendapat khidmat nasihat yang betul tentang penggunaan SD2.

Bagi yang sudah mendapatkan SD2 saya ucapkan tahniah kerana anda telah memilih produk yang betul untuk menurunkan berat badan anda. Bagi yang belum, anda boleh dapatkan SD2 dengan harga promosi dari kami.

Berikut adalah peraturan-peraturan penting semasa diet SD2:

Selamat Hari Raya 2013

05 August 2013,8:57 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya dari nas-alphalipid.blogspot.com ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada rakan niaga-rakan niaga, pelanggan-pelanggan dan semua pembaca blog ini. Di kesempatan ini saya menyusun sepuluh jari memohon maaf kepada semua jika selama ini ada salah dan silap yang saya lakukan.

Cara mengira BMI (Body Mass Index)

03 August 2013,6:24 AM

BMI (Body Mass Index) atau dikenali sebagai Indeks Jisim Tubuh dalam Bahasa Melayu merupakan satu piawai pengukuran bagi menentukan berat badan yang unggul. Secara amnya kaedah pengukuran ini dibahagikan kepada 4 tahap yang setiap satunya mewakili 1 peringkat tertentu iaitu:


Pengedar Alpha Lipid SD2 Selangor

23 July 2013,12:35 AM


Berikut adalah senarai pengedar Alpha Lipid SD2 kawasan Selangor:

Pengedar Alpha Lipid SD2 Kuala Lumpur

22 July 2013,12:00 AM

Sejak iklan Alpha Lipid SD2 ni kerap keluar iklan di TV3 dan iklan Billboard di kebanyakan highway di Malaysia ni, ramai yaang hubungi saya untuk mendapatkannya. Sebahagiannya nak beli secara COD. So kepada pelanggan yang nak dapatkan Alpha Lipid SD2 area Kuala Lumpur boleh hubungi pengedar sah kami seperti berikut:

Pengedar SD2 Sabah

22 April 2013,12:13 AM


Assalamualaikum dan salam sejahtera

Alhamdulillah saya amat bersyukur atas permintaan yang memberansangkan terhadap produk Alpha Lipid SD2. Ternyata Alpha Lipid SD2 dapat menambah nilai hidup orang lain. Kami amat gembira jika dapat membantu anda di luar sana mendapat berat badan yang ideal dan tahap kesihatan yang baik. Jika anda yang berada di Sabah susah untuk mendapatkan produk ini, anda boleh mendapatkannya dari pengedah sah kami di sana. Berikut adalah senarai pengedar SD2 Sabah.

Pengedar SD2 Sarawak

04 April 2013,2:39 AM



Assalamualaikum dan salam sejahtera

Alhamdulillah saya amat bersyukur atas permintaan yang memberansangkan terhadap produk Alpha Lipid SD2. Ternyata Alpha Lipid SD2 dapat menambah nilai hidup orang lain. Kami amat gembira jika dapat membantu anda di luar sana mendapat berat yang ideal dan tahap kesihatan yang baik. Jika anda yang berada di Sarawak susah untuk mendapatkan produk ini boleh mendapatkannya dari pengedah sah kami di sana. Berikut adalah senarai pengedar SD2 Sarawak.

Carb-Bal (Carbo Blocker)

29 March 2013,6:23 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung blog ini. Hari ini saya ada berita yang sangat baik untuk anda semua yang sedang mencari-cari penyelesaian kepada masalah berat badan anda. InsyaAllah kami akan dapat selesaikan masalah anda. Produk ini sangat sesuai untuk orang yang nak kurus tapi tak boleh tinggalkan nasi. Penyelesaian yang saya maksudkan ialah Carb-Bal (Carbo Blocker). Dengan Carb - Bal anda masih boleh ambil nasi untuk kurus.


Testimoni SD2

12 February 2013,1:01 AM
 
Pengedar Perak Dyoung Islinda 017-5942831
 
Assalamualaikum dan salam sejahtera.
 
Seperti diketahui umum sd2 ialah produk penurunan berat badan yang amat berkesan. Pengguna tak perlu berlapar malah perlu makan untuk kurus tetapi makan makanan berprotein dan sayur. Sd2 ialah meal supplement dan bukan meal replacement. Ia tidak memberi kesan sampingan kepada penggunanya kerana ia bukan ubat.
 
Untuk entri kali ini saya ingin kongsikan beberapa testimoni sd2 dari pengedar kami sendiri. Pada mulanya mereka adalah pengguna sd2 sahaja. Setelah mengalami sendiri keberkesanan sd2, mereka mula berminat untuk menjadi pengedar pula. Mereka yakin produk ini dapat membantu orang di luar sana yang benar-benar ingin menurunkan berat badan terutamanya kaum wanita. Berikut adalah sebahagian daripada testimoni tersebut.



Fan Page Alpha Lipid SD2

15 January 2013,5:08 AM

Alhamdulillah semakin hari semakin ramai yang sudi LIKE Fan Page Alpha Lipid SD2 kami. Semakin ramai yang ingin mengetahui mengenai Alpha Lipid SD2 yang telah menjadi fenomena di Facebook. Semakin ramai yang sedar kepentingan untuk mengawal berat badan dan menjaga penampilan diri. Tidak terkecuali kaum lelaki sekarang pun sudah pandai menjaga dan mengawal berat badan. Cayalah kaum Adam.


>>> NEW - Shape Up (makan nasi pun boleh kurus)

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign