GC Tea Penawar Kencing Manis: May 2014


HOTLINE 017-5710071

Kelebihan Shape Up

29 May 2014,2:15 PM

 Kelebihan Shape Up yang perlu anda ketahui. Jom baca dulu.

1. Green Tea
2. L- Carnitine
3. Choline
4. Inositol

Keempat-empat kandungan ini adalah FAT BURNER yang mana tugasnya adalah untuk menghancurkan (Fat Oxidation) lemak-lemak yang degil di dalam badan kita dan dibawa keluar (Fat Mobilisation) secara sekata untuk digunakan sebagai tenaga.

Pengedar Alpha Lipid Shape Up

28 May 2014,1:56 PM

Alhamdulillah produk baru keluaran New Image iaitu Alpha Lipid Shape Up yang baru dilancarkan pada 10 Mei 2014 semakin mendapat sambutan. Walaupun ia baru dilancarkan, banyak testimoni kejayaan menurunkan berat badan oleh pengguna dapat dikumpulkan dan permintaan semakin meningkat setiap hari. Dijangkakan Shape Up bakal mencetuskan fenomena luar biasa seperti Alpha Lipid SD2.

Alhamdulillah ramai yang telah berjaya menjana pendapatan tambahan 4 hingga 5 angka sebulan. Jika anda berminat menjana pendapatan tambahan bersama team kami boleh hubungi kami SEKARANG dan kami bersedia guide anda.

Testimoni Shape Up

20 May 2014,1:53 PM
TURUN 4KG DALAM 5 HARI

Untuk entri kali ini saya ada berita baik untuk uolls yang berhajat nak cuba shape up. Kami dah terima beberapa gambar testimoni shape up untuk yakinkan uolls. Kat sini saya attachkan 2 testimoni shape up terkini. Ada beberapa testimoni yang akan saya update dalam masa terdekat. Apa lagi jom cuba shape up sekarang. Makan nasi pun boleh slim tau.

Produk Shape Up

16 May 2014,2:38 PM


Produk Shape Up adalah produk terbaru keluaran New Image. Shape Up didatangkan dengan 2 perisa yang sangat sedap iaitu Berries & Cream dan Chocolat Fudge. 



✔- Melangsingkan Badan Secara Sihat

✔- Mencantikkan Kulit dan Awet Muda
✔- Formulasi Hebat Alpha Lipid Technology
✔- Pengambilan 2 x sehari, menjimatkan
✔- Tidak perlu Diet Ketat, masih boleh makan Nasi atau mengambil Karbo
✔- Memberi Tenaga
✔- Sangat Mengenyangkan
✔- Terdapat dalam 2 rasa yang sedap, Coklat dan Berries
✔- 1 Tin untuk 2 minggu. Sungguh menjimatkan



4 AGEN PEMBAKAR LEMAK TERBAIK SHAPE-UP
* Green Tea
* L-Carnitine
* Choline
* Inositol



FAT OXIDATION & MOBILISATION. ALPHA LIPID TECHNOLOGY

Harga Shape Up

14 May 2014,5:09 PM

Untuk makluman uolls harga Shape Up adalah sama dengan harga Alpha Lipid SD2 iaitu bagi semenanjung RM150.00 untuk harga ahli dan RM180.00 harga bukan ahli. Bagi Sabah dan Sarawak RM160 untuk harga ahli dan RM192 harga bukan ahli.

Cara minum Shape Up

13 May 2014,2:33 PM

Memandangkan Shape Up masih baru di pasaran mesti ramai lagi yang belum tahu cara minum Shape Up kan. Sebenarnya cara minum Shape Up mudah je.

Cara pengambilan Shape Up

Ambil 2 skup masukkan ke dalam 150ml air biasa/air sejuk dan shake.

Peraturan

Contohnya macam ni:

  1. Untuk turunkan berat badan ambil 2 skup 2 kali sehari. Gantikan 2 meal harian kita dengan Shape Up samada sarapan pagi/makan tengahari/makan malam.
  2. Untuk nak dapatkan berat ideal dan nak maintain berat ambil 2 skup 1 kali sehari samada sarapan pagi/makan tengahari/makan malam.
  3. Untuk mereka yang selalu skip makan atau takda masa nak makan boleh amik Shape Up untuk gantikan meal uolls kerana Shape Up dah lengkap dengan segala nutrisi yang diperlukan oleh badan.

Gambar produk Shape Up

09 May 2014,5:56 PM

Untuk makluman uolls, Shape Up adalah produk TERBARU keluaran New Image. Shape Up didatangkan dengan dua perasa yang sangat sedap iaitu Cream & Berries dan Choco Fudge. Shape Up akan dilancarkan esok 10 May 2014 di Sunway Convention Centre. Shape Up hanya akan dijual mulai esok di sana, so kat bawah ni saya sertakan beberapa gambar produk untuk uolls tengok. Kalau berminat boleh hubungi kami di nombor di bawah.

Harga diskaun Shape Up

06 May 2014,1:27 PM

Sempena pelancaran produk baru Shape Up pada 10 Mei ini di Sunway Piramid Convention Centre, syarikat NZ New Image akan memberi peluang rasa Shape Up kepada sesiapa yang hadir. So boleh lah uolls ambil peluang ini untuk menjadi antara orang pertama yang rasa produk baru ini.

Produk Alpha Lipid Shape Up ini didatangkan dengan 2 perasa yang sedap iaitu Berries & Cream dan Chocolate Fudge. Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan Shape Up dengan harga diskaun sebanyak RM20 boleh hubungi saya untuk mendapatkan kupon diskaun. Kupon ini hanya SAH semasa hari pelancaran produk sahaja.

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign