Harga Alpha Lipid SD2 | Alpha Lipid & Slim Diet 2

KAWAN-KAWAN

LIKE KAMI DI FACEBOOK

HOTLINE 012-5712470

Saturday, June 16, 2012

Harga Alpha Lipid SD2


Untuk makluman pembaca blog, harga Alpha lipid SD2 di semenanjung ialah RM180 harga bukan ahli dan RM150 harga ahli. Harga Sabah dan Sarawak RM192 harga bukan ahli dan RM160 harga ahli. Walaupun harganya lebih sedikit dari harga SD2 yang lama anda masih lagi berjimat kerana Alpha Lipid SD2 mengandungi Green Tea, Fiber dan Alpha Lipid. Apa yang best tentang Alpha Lipid SD2 ialah ia perasa vanilla dan memang sedap. 


Kesan penurunan Alpha Lipid SD2 juga lebih cepat dari SD2 yang lama. So jika anda bercadang untuk menurunkan berat badan saya mencadangkan anda cuba Alpha Lipid SD2 dan insyaAllah anda tidak akan menyesal. Ramai yang telah berjaya menurunkan berat badan dan kelihatan lebih muda, anda bila lagi? Sila hubungi kami SEKARANG untuk mendapatkan khidmat nasihat dan panduan.

Nazri 012-5712470
Fajar 017-5710071

Atau add kami di Facebook Slim Diet

47 comments:

  1. boleh sy dapatkan dengan harga pengedar?hehe,lebih jimat.

    ReplyDelete
  2. Boleh pm sy bgmna nk jd ahli? Klu nk jd pengedar plak cmne eh? Mintak pm details., :) izullea@gmail.com thanks

    ReplyDelete
  3. Bla sy check, x de pengedar dr s'wak.. boleh sy tau mcm mana nak dptkn SD2 ni? & kalau nak jd pengedar kt s'wak ni mcm mana caranya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila call/sms saya untuk maklumat lanjut ye. dengan alpha lipid sd2 kita memang boleh buat duit

      nazri 012-5712470

      Delete
  4. sy nk tanye, mcm mane nk jd ahli slim diet??

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuma perlu bayar yuran ahli rm60 (dapat cooler bag,buku n cd produk,borang ahli,borang order) dan belian minimum 1 tin.sila sms saya utk maklumat lanjut 012-5712470

      Delete
  5. Salam. Boleh beritahu macam mana nak jadi ahli dan pengedar. Tk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk menjadi pengedar sila contact saya 012-5712470 untuk maklumat lanjut. inilah masanya untuk anda buat duit dengan alpha lipid sd2 coz ia sedang meletop di pasaran

      Delete
  6. Satu tin utk consume brp mggu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. setin utk seminggu n boleh turun 2kg-5kg setin.ada juga customer saya yang dapat turun 6kg dengan setin

      Delete
  7. Sy bminat untk jadi ahli pls email pd sy keterangan lanjut tq.
    adirafiqal@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. sy berminat nk beli produk ni.. boleh btau lbih lnjut cara minum n ade pakej x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cara minum senang je. minum 2 skup dengan 250ml air (shake).minum 4 x sehari.pagi,tghari,mlm dan sebelun tdo.maklumat lanjut sila contact saya 012-5712470

      Delete
  9. yg rm160 tu.. campur postage gak ke?

    ReplyDelete
  10. klu nk jd ahli mcm mane ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuma perlu bayar yuran ahli (dapat starter kit n cooler bag) dan belian minimu 1 tin dengan harga ahli.maklumat lanjut sila contact saya 012-5712470

      Delete
  11. nak tau kalau setin tu utk berapa lama? ada kata sebulan ada kata seminggu

    ReplyDelete
    Replies
    1. setin untuk penggunaan seminggu dan boleh turun 2kg-5kg setin

      Delete
  12. Replies
    1. hello bro. terima kasih coz sudi berkunjung ke sini

      Delete
  13. produk ni diiktiraf kkm ke?

    ReplyDelete
  14. hi..nak tnye..betul ke kalo saya beli pakej SD II utk sebulan dgn byran RM700 boleh dapat keahlian percuma? Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup boleh. sms saya 012-5712470 untuk maklumat lanjut

      Delete
  15. : Macam mana nak dapat kan produk ni di melaka? Bila sy check melaka tiada pengedar

    ReplyDelete
  16. Sy nk jd ahli sila call sy 0129409171

    ReplyDelete
  17. Boleh naikkn berat badan n muscle?
    Msg me pls, need more info.
    0175268178

    ReplyDelete
  18. Replies
    1. cuma perlu bayar yuran ahli (dapat starter kit n cooler bag) dan belian minimu 1 tin dengan harga ahli.maklumat lanjut sila contact saya 012-5712470

      Delete
  19. nasihat saya satu je.. jika anda tidak suka bersenam dan tak suka pantang makan... baik lupakan utk menggunakan produk ini.. mmg penurunan ada tapi bergantung kepada tahap displin anda. sekali lagi saya ingatkan jangan lupa bersenam setiap hari tidak kira sebelah petang atau pagi cuba peruntukan dalam 30min supaya kesan nmpk dalam seminggu. kalau tidak sebulan 4 kg je la yg mampu turun lepas tu maintain je tak turun2... sebab itu displin perlu kecuali kalau anda nak membuang duit.. then beli lah

    ReplyDelete
  20. ada side effect x produk ni? n klu dh mnum, then bila berat bdn dh turun.. still kna continue minum ke? sy risau produk ni sama mcm produk kurus yg lain.. skali mkn kn cntinue mkn or bdn akn lbih gemuk dr asal.

    ReplyDelete
  21. Minta majukan kepada saya macam mana nak jadi ahli (untuk guna sendiri) dan pakages kalau nak buat bisnes sampingan. TQVM.

    rasydanoh@gmail.com.

    ReplyDelete
  22. saya baru berusia 17 tahun,adakah produk ini mempunyai had umur>

    ReplyDelete
  23. abg Dok KAt MAna??sya Nk JAdi Ahli BIAr JIMAt BEli..Sya Dok KAt BAhau n,sembilan..email amoiwakwak@gmail.com

    ReplyDelete
  24. ASSALAM...sy nk tnya mcm mn nk jd ahli atau pngedar..area labuan.ada x susu untk org yg berumur n sakit sendi..lebih kpd kesihatan.

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. sy nak order 1 tin...
    emel;noraisahhjmohd@gmail.com
    hp;0168367835

    ReplyDelete
  27. kalo nak order 1 tin mcm mane ek????
    email: qaseh_wawa@ymail.com

    ReplyDelete
  28. as salam. jika nk jadi pengedar berapa modal dan kena ambil berapa tin? Bagaimana pengiraan keuntungan. Sila emailkan kepada saya
    celikbelajar@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. nak jadi pengedar macam mana dan nak jadi ahli pulak macam mana. email saya: katherine1922@msn.com

    ReplyDelete
  30. kalo nak order 1 tin mcm mane ek????
    email: fear2naz@yahoo.com

    ReplyDelete
  31. Boleh PM sy cmne nk jdi ahli and nk jdi pengedar? Sy dri psr gdg johor... Kmpg di muar dan isteri di pontian... Boleh email pade saya mohdnadzifmisman@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Boleh PM sy cmne nk jdi ahli and nk jdi pengedar? Sy dri psr gdg johor... Kmpg di muar dan isteri di pontian... Boleh email pade saya mohdnadzifmisman@gmail.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

ShareThis