GC Tea Penawar Kencing Manis: June 2015


HOTLINE 017-5710071

Cara minum GC Tea semasa puasa

21 June 2015,11:59 AM

Cara minum GC Tea semasa puasa


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada uolls.

Sebelum tu saya nak ucapkan selamat berpuasa kepada pembaca yang beragama Islam. Walaupun dah 4 hari kita berpuasa rasanya masih tak lambat nak diucapkan. Semoga puasa kita tahun ini lebih berkat dan bermakna. Juga semoga puasa kita diterima oleh Allah SWT.

Mesti ramai yang nak kurus sebelum raya kan? Nak kelihatan lebih bergaya masa Raya nanti. Tak nak la orang ingat uolls pregnant kan. Untuk entri kali ini saya nak share dengan uolls cara minum GC Tea semasa puasa. Ramai yang tak tahu cara minum masa puasa camna kan? Sebab tu google artikel ni. Meh saya nak share dengan uolls.

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign