GC Tea Penawar Kencing Manis: May 2011


HOTLINE 017-5710071

Risiko Kegemukan

30 May 2011,1:00 AM

Pada masa kini ramai dikalangan rakyat Malaysia yang mengalami berat  badan berlebihan. Mungkin kerana tabiat pemakanan rakyat Malaysia yang tidak sihat dan juga kurang melakukan aktiviti yang mengeluarkan peluh seperti bersenam dan bersukan.Tahukah anda jika anda mempunyai berat badan berlebihan anda berada dalam keadaan yang bahaya. Kegemukan boleh mengundang pelbagai jenis penyakit, antaranya ialah:


Segmen Khas ar-rifke I Jom Review Blog Bersama Aried!

27 May 2011,10:11 AM
Jom review blog bersama aried dengan hanya copy paste sahaja ayat ini! Sama-sama kita lihat siapa yang bertuah dan mereka yang dipilih akan direview habis-habisan! Cepat sebelum terlambat! Copy ayat pendek ini dan paste segera di blog anda! Pastikan anda tidak termasuk dalam 20 top blogger melayu ini agar peluang berharga ini dapat dirasai oleh blogger-blogger lain juga.

Pelawat ke 15555

25 May 2011,10:18 AM
Assalamualaikum dan salam sejahtera

Semasa menjenguk blog pagi tadi ternampak la saya akan nombor yang menarik ni, terus saya Print Screen untuk dibuat artikel. Bukannya apa, cuma saja je nak mengabadikan nombor yang menarik ni di dalam artikel sebagai kenangan perkembangan blog yang tak seberapa ni.

Kalau diikutkan sejarah perkembangan blog ni, ia telah diwujudkan pada Ogos 2009. Tujuan asal blog ini diwujudkan adalah untuk mempromosikan produk kesihatan Alpha Lipid. Oleh kerana terjebak dengan dunia blogging ni, saya tertarik untuk mengembangkan fungsi blog ini kepada maklumat kesihatan. Dalam masa yang sama juga saya dapat berkongsi maklumat kesihatan kepada orang yang memerlukan.


Revolusi penanaman rambut

24 May 2011,2:45 PM

FAKTA yang akan diterangkan di bawah mungkin bukan apa-apa pun bagi mereka yang tidak mempunyai masalah rambut gugur, tapi bagi yang sedang mengalaminya mungkin membantu memberikan sedikit kelegaan.Menurut kajian, 40 peratus lelaki mengalami masalah keguguran rambut bermula seawal usia 35 tahun.Manakala masalah yang sama turut menyerang wanita sekitar usia mereka 60 tahun.Memang anda tidak keseorangan kerana ramai rakyat Malaysia yang berkongsi masalah tersebut.
Tapi sedarkah bahawa masalah rambut gugur kini menyerang lelaki dan wanita pada usia yang jauh lebih muda. Puncanya, ialah perubahan iklim sekeliling, pemakanan, gaya hidup dan pelbagai lagi faktor yang melibatkan tekanan dan sebagainya. Keguguran rambut yang sekali gus menjadikan seseorang itu berstatus 'botak' merupakan satu masalah yang amat berkait rapat dengan psikologi.


Cara minum Alpha Lipid Sleep Time

23 May 2011,2:57 PM

  • Dicadangkan untuk mengambil 30 minit sebelum waktu tidur
     
  • Campurkan 1 sachet Alpha Lipid Sleep Time dengan 150ml air sejuk ke dalam cawan
     
  • Kacau dengan perlahan 
     
  • Pilihan: anda boleh memanaskan campuran Alpha Lipid Sleep Time selama 40 saat di dalam microwave .

Untuk makluman anda Alpha lipid Sleep Time didatangkan dengan perisa vanilla dan madu

Nazri Rubaee
H/p           :  012-5712470      
email        : nasfa47@gmail.com
Facebook: Slim Diet
Twitter      : nasalphalipid

Sample percuma Alpha Lipid Sleep Time

22 May 2011,5:18 PM

Adakah anda ingin merasakan tidur yang paling nyenyak di dalam hidup anda ?
Dengan Hanya Percubaan Kali Pertama,
Anda akan rasai keajaibannya… umpama tidur di awangan…
 
Sleep Time™
ialah minuman lazat yang diperbuat dari susu New Zealand. Sleep Time™ mengandungi Unique Protien Profile™,dihasilkan oleh hanya lembu yang tertentu, yang dipilih melalui ujian DNA. Susu khas ini dipertingkatkan melalui teknologi yang dipatenkan dan kemudian dicampurkan dengan bahan-bahan premium. Dengan formula ini ia menyokong ketenangan semulajadi dan tidur yang sihat yang merupakan sebahagian daripada rutin malam anda.


Tanda-tanda rosak pendengaran

21 May 2011,3:20 PM
Assalamualaikum dan salam sejahtera

Pendengaran adalah satu anugerah Allah yang tak ternilai untuk kita. Tanpa pendengaran banyak aktiviti dan perkara yang kita tak dapat lakukan. Tahukah anda apakah tanda-tanda rosak pendengaran? Dibawah ini saya kongsikan maklumat tersebut dengan anda.

Alpha Lipid Sleep Time telah dilancarkan di Konvensyen Royalti NZ New Image ke 57

19 May 2011,2:50 PM

Assalamualaikum dan salam sejahtera


Untuk makluman anda semua produk Alpha Lipid Sleep Time telah dilancarkan pada 15 Mei 2011 di Konvensyen Royalti NZ New Image ke 57 bertempat di Sunway Convention Centre. Pelancaran dibuat oleh Mr NH Chua iaitu vice president Asia Pacific dan Chairman & Founder NZ New Image International iaitu Mr Graeme Clegg.  


Sekitar Konvensyen Royalti ke 57 NZ New Image di Sunway Convention Centre

17 May 2011,5:07 PM

King untuk Royalti ke 57
Nik Hafiz
Sebahagian penerima Blue Sash
Sebahagian penerima Red Sash
Sebahagian penerima Gold Sash dan Briefcases
Pada 15 Mei 2011 iaitu Ahad yang lepas telah diadakan Program Royalti NZ New Image yang ke 57 di Sunway Convention Centre. Program Royalti ini diadakan  2 kali setahun iaitu pada Mei dan November. Program Royalti diadakan untuk memberi penghargaan dan bonus kepada ahli yang mencapai jualan yang memberangsangkan dan mencapai target yang ditentukan oleh pihak syarikat. Bonus ini adalah untuk jualan terkumpul kumpulan bagi tempoh enam bulan dan untuk makluman juga bonus ini tidak termasuk bonus bulanan yang diterima oleh ahli. 


10 Pengomen paling tegar April 2011

05 May 2011,10:27 AM

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Sungguh cepat masa berlalu sedar tak sedar kita dah 5 hari berada di bulan Mei. Ini adalah kali pertama saya menyenaraikan pengomen paling tegar di blog ini. Tujuannya tak lain dan tak bukan adalah untuk menghargai pengunjung dan pengomen blog ini. Berikut adalah senarai nama 10 pengomen paling tegar bagi bulan April 2011.


Asal-usul Multi Level Marketing

04 May 2011,11:07 AM

Multilevel  Marketing atau MLM berasal dari Amerika Syarikat. Ia mula diperkenalkan pada tahun 1945 oleh Dr. Karl Ramburg. Nilai perniagaan MLM melebihi USD100 bilion dan lebih 40 juta rakyat seluruh dunia berkecimpung dalam perniagaan MLM. Terdapat kira-kira 500 ribu jutawan dari Amerika, 20 peratus daripadanya terlibat dalam perniagaan MLM. Daripada 100 syarikat gergasi terbesar, 37 peratus terdiri daripada syarikat yang berkonsepkan MLM. Antara lebih 100 syarikat terbesar di Amerika Syarikat, 37 peratus menggunakan kaedah MLM.


Promosi SD2 Mei 2011

03 May 2011,9:13 AM
Beli 2 tin/unit keatas dapat 1 tabung
Beli 2tin/unit ke atas dapat 1 tabung

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Untuk Mei ini saya menyediakan hadiah yang lebih menarik untuk anda bakal pengguna produk NZ New Image Sdn Bhd. Sebenarnya untuk promosi bulan ini saya nak beri anda PERCUMA 1 shaker dengan setiap pembelian produk NZ New Image Sdn Bhd samada  SD2, Alpha lipid, FibreMax, K29, CoQ10 dan Bio Rejuv. Jika anda beli 2 tin/unit dan ke atas saya akan hadiahkan anda 1 tabung. Seronok tak? Kalau seronok apa tunggu lagi, belilah sekarang kerana promosi ini akan berakhir pada 31 Mei 2011.


ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign