GC Tea Penawar Kencing Manis: 2016


HOTLINE 017-5710071

Pengedar GC Tea Bangi

27 December 2016,1:32 PM


Pengedar GC Tea Bangi


Bangi
Jaja: 017-5710071

Kami  sedang mencari pengedar dari seluruh Malaysia untuk memasarkan produk GC Tea dan Nano Centa keluaran syarikat Rashwealth Group Sdn Bhd dan mengisi kekosongan di kawasan yang tidak dinyatakan di atas. Kami dari  Tim Power Rich Group mengalu-alukan anda menjadi sebahagian dari Tim kami. Kelas perniagaan online (facebook dan blog) dan offline disediakan. Group support FB dan Whatsapp juga disediakan. 

Jenis-jenis kegemukan

07 December 2016,1:57 PM

Jenis-jenis kegemukan

Semua orang takut gemuk tapi tahu tak kegemukan ni ada 3 jenis tau.


Gemuk Air

πŸ“Œ Badan menggelebeh dan lembik disebabkan oleh kandungan air yang tidak diperlukan berlebihan di dalam badan.
πŸ“Œ Badan akan terasa cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian.


Gemuk Angin 

 πŸ“Œ Perut terasa sebu adakalanya sukar untuk membuang angin keluar. 
πŸ“Œ Mudah mendapat sakit kepala.


Gemuk Daging 

πŸ“Œ Badan berasa berat dan pejal. 
πŸ“Œ Mudah penat apabila melakukan tugas harlan.
πŸ“Œ Proses penurunan agak lambat berbanding mereka yang gemuk air atau angin kerana lemak    di dalam badan menjadi tepu dan bergumpal bersama daging.
πŸ“Œ Proses penurunan melalui perpeluhan dan mengikut pantang yang disarankan

Cabutan bertuah RM1 Juta Rashwealth

06 December 2016,1:35 PM

Cabutan bertuah RM1 Juta Rashwealth


Untuk entri kali ini saya ada berita baik untuk uolls pengunjung setia blog ini. Uolls nak berpeluang memenangi RM1 Juta atau kereta BMW? Syaratnya mudah je. Uolls hanya perlu membuat pembelian minimum 3 produk Rashwealth. Uolls boleh beli 1 jenis produk atau campur-campur, yang penting syaratnya buat pembelian 3 unit produk. 

Kalau uolls nak peluang menang yang lebih besar uolls boleh menjadi pengedar produk Rashwealth. Contohnya uolls jadi pengedar Pakej Platinum, uolls akan berpeluang mendapat 15 cabutan. Best kan?

Pengedar GC Tea Sarawak

01 December 2016,1:45 PM


Pengedar GC Tea Sarawak


Kuching
Rashid: 016-8162054

Kami  sedang mencari pengedar dari seluruh Malaysia untuk memasarkan produk GC Tea dan Nano Centa keluaran syarikat Rashwealth Group Sdn Bhd dan mengisi kekosongan di kawasan yang tidak dinyatakan di atas. Kami dari  Tim Power Rich Group mengalu-alukan anda menjadi sebahagian dari Tim kami. Kelas perniagaan online (facebook dan blog) dan offline disediakan. Group support FB dan Whatsapp juga disediakan. 

Peetaya Skincare

23 November 2016,11:37 AM


Peetaya Skincare



Kesan seawal 7 hari

✔ Dilancarkan secara rasmi di 5th Convention 19 Nov 2016 di Cyberjaya
✔ Kulit TIDAK mengelupas ✔ Kulit TIDAK nipis dan pedih
✔ ADA KKM dan selamat digunakan tanpa was-was
✔ Jika berhenti penggunaan, kulit TIDAK hitam seperti terbakar ✔ TIADA HYDROQUINONE or MERCURY
❤ Tona tidak sekata
❤ Baik untuk parut jerawat ❤ Kulit berlubang, pori-pori besar ❤ Jerawat yang kronik
❤ Kulit berminyak

Harga semenanjung RM130
Harga Sabah/Sarawak RM140


Untuk pertanyaan lanjut tentang pembelian produk, cara jadi pengedar atau cabutan bertuah boleh hubungi saya ye. 


Nas 
Power Rich Group
017-5710071
010-2364166

Trial pack GC Tea

11 November 2016,12:28 PM

Trial pack GC Tea

Jika masih belum yakin dengan keberkesanan GC Tea, anda boleh cuba dulu trial pack GC Tea ni. Setiap kotak trial pack GC Tea mengandungi 10 uncang dan untuk kegunaan 10 hari. Harga sekotak ialah rm30 dan kos pos rm7.

Promosi pengedar GC Tea

06 November 2016,4:06 PM


Promosi pengedar GC Tea


Untuk entri kali ini saya nak share sikit benefit yang uolls akan dapat bila jadi pengedar GC Tea dalam group kami. Jom tengok apa yang kami nak tawarkan untuk uolls.

Platinum

1. FREE Buku F3 Plan
2. FREE Buku 90 Steps to Millionaires
3. FREE Diari Rashwealth dengan kad Touch n Go
4. Whatsapp group support
5. Nama anda sebagai pengedar di dalam Blog nas-alphalipid.blogspot.com
6. FREE Blog (jika anda perlukan)

Pengedar GC Tea Kedah

17 October 2016,12:53 PM


Pengedar GC Tea Kedah


Alor Setar
Juwieta: 012-432 1919

Kami  sedang mencari pengedar dari seluruh Malaysia untuk memasarkan produk GC Tea dan Nano Centa keluaran syarikat Rashwealth Group Sdn Bhd dan mengisi kekosongan di kawasan yang tidak dinyatakan di atas. Kami dari  Tim Power Rich Group mengalu-alukan anda menjadi sebahagian dari Tim kami. Kelas perniagaan online (facebook dan blog) dan offline disediakan. Group support FB dan Whatsapp juga disediakan. 

Harga Clenz-tox

26 September 2016,2:15 PM


Harga Clenz-Tox


Harga Clenz-Tox cuma RM135 je sekotak. Ia mengandungi 14 sachet untuk penggunaan 14 hari. So kos untuk anda detox hanya RM9.65 je sehari. Ianya sudah tentu sangat murah berbanding dengan nilai yang anda dapat. Anda dapat membersihkan usus anda dari segala kerak dan toksik yang selama ini bersarang di usus anda. Anda juga dapat mengempeskan perut dan seterusnya menurunkan berat badan. Bestkan.

Cara minum Nutrimax Shake

21 September 2016,2:03 PM

Cara minum Nutrimax Shake


Arini kami nak share sikit cara terbaik minum Nutrimax Shake. Cara minum Nutrimax Shake boleh tengok kat bawah ni ye. Kalau ada yang tak faham cara dietnya boleh whatsapp kami ye. Jangan malu bertanya ye. Kalau malu camna nak kurus. Cayuk-cayuk.

Testimoni Nutrimax Shake

15 September 2016,5:26 PM


Testimoni Nutrimax Shake


Hari ni nak belanja sikit testimoni Nutrimax Shake.Kalau nak pastikan keberkesanan Nutrimax Shake ni, uolls kene la cuba sendiri ye. Kami tau uolls dah cuba macam-macam produk tapi tak berkesan. InsyaAllah dengan suplemen ni uolls pasti boleh. Cayuk-cayuk. Jom tinggalkan lemak berlebihan.

Testimoni GC Tea

,1:34 PM

Testimoni GC tea


Semakin hari GC Tea semakin dikenali ramai kerana keberkesanannya menurunkan kandungan gula dalam darah untuk pesakit kencing manis (diabetes) dan membantu menurunkan berat badan. Semakin hari semakin banyak testimoni yang telah diperolehi dari pengguna-pengguna GC Tea sendiri. Harganya yang murah dan mudah diamalkan juga menjadi penyebab ianya mendapat sambutan dari pengguna.

Berikut adalah sebahagian daripada testimoni GC Tea. Jika tuan-tuan dan puan-puan berhajat ingin menurunkan kandungan gula dalam darah atau menurunkan berat badan boleh lah cuba GC Tea. Tak salah kalau mencuba. Tak cuba tak tahu kan. Sebenarnya banyak lagi testimoni yang telah berjaya dikumpulkan. InsyaAllah kami akan update dari semasa ke semasa.

Nutrimax Shake

10 September 2016,6:51 AM

Nutrimax Shake


NUTRIMAX SHAKE adalah Meal Supplement yang dapat membantu menurunkan berat badan selain mengekalkan berat badan yang ideal.
NutriMax Shake mengandungi bahan Pembakar Lemak, Protein, Vitamin dan Mineral yang diperlukan bagi membantu tubuh membuang lemak dengan lebih Efektif.

Amalkan NutriMax Shake dengan konsisten, Disamping mengamalkan diet rendah Karbohidrat untuk melihat penurunan sepantas 2-5kg hanya dalam tempoh Seminggu.

Testimoni Clenz-tox

08 September 2016,4:36 AM

Testimoni Clenz-tox


Banyak Testimoni Clenz-tox yang telah berjaya dikumpulkan. Diantaranya adalah seperti berikut:

Clenz-Tox baik untuk detox

07 September 2016,11:16 PM


Clenz-Tox baik untuk detox


Tanda-tanda badan bertoksik



➔ Adakah Perut Anda BUNCIT?

➔ Mempunyai masalah SEMBELIT?

➔ Makan bermacam2 ubat KURUS tapi berat tetap tak turun?

➔ Masih gagal turun berat badan sedangkan sudah jaga makan & bersenam.

➔ Mulut Berbau
➔ Susah hendak tidur
➔ Cepat Marah
➔ Perut Kembung
➔ Kurang Semangat
➔ Hilang tumpuan
➔ Muka Pucat - Jeragat
➔ Badan lemah dan Senang Selsema

Adakah anda mengalami simptom-simptom seperti di atas? Puncanya ialah terlalu banyak longgokan TOKSIN di usus. Ia juga adalah salah satu penyebab utama KANSER !!

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign