GC Tea Penawar Kencing Manis: October 2013


HOTLINE 017-5710071

Kenapa tak boleh makan nasi semasa diet

27 October 2013,1:19 PM

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Untuk entri kali ini saya akan mengupas persoalan yang diajukan oleh kebanyakan orang iaitu "kenapa tak boleh makan nasi semasa diet". Orang selalu tanya soalan ni, karbohidrat tu kan penting untuk tenaga kalau tak makan karbohidrat macam mana nak ada tenaga.

Memang betul karbohidrat diperlukan oleh badan kita untuk menghasilkan tenaga tapi kalau ia tak digunakan sebagai tenaga, ia akan terkumpul lalu menjadi tepu dan akhirnya menjadi lemak. Ini berlaku kerana tabiat pemakanan rakyat malaysia yang suka makan banyak karbohidrat tapi malas nak bersenam. Setuju tak?

Promosi Pengedar SD2

17 October 2013,11:44 PM

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia blog nas-alphalipid. Saya amat menghargai anda semua kerana menyokong saya selama ini. Tanpa anda semua blog ini tak akan kemana. Untuk entri kali ini saya ada berita baik untuk disampaikan kepada semua pembaca blog ini. Untuk bulan ini iaitu Oktober 2013 Syarikat New Image Sdn Bhd ada menawarkan promosi kepada pengedar baru Alpha Lipid SD2. 


>>> NEW - Shape Up (makan nasi pun boleh kurus)

Pengedar SD2

01 October 2013,11:50 AM

Kepada anda yang ingin mendapatkan Alpha Lipid SD2 dan Alpha Lipid Lifeline boleh juga mendapatkannya dari pengedar yang disenaraikan dibawah atau saya sendiri.



SELURUH MALAYSIA
Jaja 017-5710071

KUALA LUMPUR

@Seluruh KL
Yana 017-2036550

@Kg. Baru
Azlin 019-3323677

@Cheras
Zura 0112-8206789

@Shida 012-3895036

@Segambut, Jalan Duta, Kepong, Jalan Raja Laut, Kg. Baru
Kak Dayang 017-8827661

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign