SLIM DIET 2 | GC Tea Penawar Kencing Manis

HOTLINE 017-5710071

SLIM DIET 2

04 March 2010,8:46 AM

Produk Pelangsingan Badan Terkenal Di New Zealand Kini Di MALAYSIA !

Hasil dari kejayaan dan sambutan yang luar biasa dari produk kolostrum Alphalipid Lifeline, langkah seterusnya NZ NEW IMAGE telah memperkenalkan satu lagi produk baru yang BAKAL MENGGEGARKAN pasaran Malaysia. Sejak akhir-akhir ini saya telah menerima banyak pertanyaan dan pesanan walaupun baru 2 bulan dipasarkan.


  1. Memegang Rekod Dunia dengan penurunan berat badan 64kg dalam masa 1 bulan
  2. Melangsingkan badan secara sihat & semulajadi dengan program yang ringkas & mudah
  3. Sihat dengan zat-zat pemakanan yang seimbang
  4. Kadar penurunan berat yang seimbang & sekata, tiada masalah kulit kendur & berkedut
  5. Masalah kesihatan yang dialami bertambah baik tanpa disedari

Nak kurus tanpa perlu berlapar?

Bunyinya seperti anda tak percaya.. tapi itulah hakikatnya apabila anda mengikuti program diet secara sihat bersama slim diet 2 (SD2).

Slim diet 2 adalah produk pelangsingan badan yang terkenal di New Zealand dan kini baru dipasarkan di Malaysia. Program yang berdasarkan kepada penyimpanan protein dan diet ketogenik ini adalah hasil kajian sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical University ( Dr.George Cahill and Dr. George Blackburn). Hasil dari kajian ini, syarikat NZ New Image Asia Sdn.Bhd yang juga pengeluar produk Colostrum Alpha Lipid Lifeline telah menghasilkan produk Slim Diet 2 yang mampu menggegarkan pasaran di Malaysia. Jangan terkejut jika dikatakan di New Zealand rekod tertinggi penurunan berat badan adalah 64 kg dalam tempoh sebulan.

Apa itu slim diet (SD2)?

SD2 adalah satu produk penurunan berat badan yang berasaskan soya protein isolote yang terpilih dan bergred tinggi, serat soya, diperkayakan dgn asid amino, vitamin A,B,C,D,E dan mineral. SD2 juga bukanlah 'meal replacement' dimana kita perlu berlapar tetapi ia adalah 'meal supplement' dimana anda perlu makan tanpa meninggalkan rutin harian anda. Oleh itu, semasa kita melalui program ini, kita tidak akan merasa letih dan kelihatan lesu seterusnya ia akan memberi kita tenaga walaupun proses pembakaran lemak terjadi.

Kelebihan menjalani program Slim Diet 2:
  1. Ianya adalah selamat kerana ia berasaskan protein soya dan zat-zat pemakanan yang seimbang. Tidak mengandungi segala jenis dadah yang berbahaya dan ianya adalah produk di bawah kajian pakar-pakar perubatan.
  2. Ianya adalah berkesan. Kita merasa kenyang walaupun proses penurunan berat badan masih berterusan. Ia juga tidak menimbulkan kesan kulit kendur dan berkedut selepas penurunan. Penurunan purata 1 minggu adalah 3kg jika setia pada program tanpa perlu berlapar.

  3. Program SD2 juga adalah lebih menjimatkan jika dibandingkan dengan program-program yang lain yang beasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori. Maksudnya disini adalah kos perkg bagi penurunan berat badan adalah lebih murah.
  4. Sd2 juga menyebabkan proses nyahtoksik dan pembersihan sistem badan secara semulajadi. Tidak perlu ubat tambahan untuk proses ini. Cukup dengan meminum air yang banyak.|

  5. yang penting sekali, kita boleh mencapai penurunan berat badan yang maksimum dalam masa yang singkat dan kemungkinan penambahan balik berat badan atau 'yo-yo effect' dapat dikurangkan.

Hasil dari kajian khusus dalam journal perubatan oleh sekumpulan ahli perubatan dari Harvard Medical School membuktikan keberkesanan menurunkan berat badan berdasarkan PENYIMPANAN PROTIN DAN DIET KETOGENIK. Ianya terbukti:
  1. · Selamat dan Efektif kerana bersumberkan Alami.
  2. · Bertindak mengikut sistem penurunan berat badan secara semulajadi dan maksimum.
  3. · Memulihkan punca pertambahan berat dan bukannya hanya merawat simptom.
  4. · Tidak menyebabkan otot menggeleber atau menyebabkan kendur melaikan otot dan kulit yang mantap.
  5. · Nyahtoksik & pembersihan sistem badan berlaku secara spontan.
  6. · Program yang menawarkan ganjaran hebat dengan penurunan yang cepat berbanding dengan program yang berasaskan latihan fizikal dan kawalan kalori.
  7. · Berdasarkan jumlah jualan di Asia Pasifik, produk penurunan berat badan dengan NZ New Image SDII telah menurunkan 6000 tan lemak di seluruh dunia sepanjang 21 tahun di pasaran.
  8. · Dijamin hasil yang memuaskan, berkesan, dan menjimatkan.
  9. · SDII adalah program menurunkan berat PERTAMA DIDUNIA yang amalkan teknik diet karbohidrat rendah.
  10. · Memegang cacatan WORLD GUINNESS BOOK OF RECORDS kategori penurunan terpantas.
  11. · Kunci kejayaan SDII ialah: TURUNKAN DIET KARBOHIDRAT + KURANGKAN LEMAK.
  12. Penurunan purata 1 minggu = 3KG ADALAH PASTI ! (Jika setia pada syarat) Tanpa perlu berlaparan

Prinsipnya menghampiri pengurangan berat badan secara semulajadi dan ianya terbukti berkesan dan selamat. SLIM DIET II membekalkan kesemua zat pemakanan yang seimbang seperti protin berkualiti tinggi, pelbagai vitamin, galian mineral dan asid lemak dalam jumlah keperluan seimbang. Ianya juga telah diperkayakan dengan protin (protin soya isolat). Masalah kesihatan yang sedang dialami juga bertambah baik tanpa anda sedari seperti darah tinggi, sakit jantung, masaalah berkaitan pernafasan dan obesiti. Insya'allah. Ianya tidak menyebabkan:
· Rasa lapar yang menyeksakan. Hanya makan makanan anda seperti biasa 3 kali sehari.
· Ianya tiada kesan sampingan dan rasa tidak selesa yang kerap berlaku dalam program penurunan berat biasa yang lain.

Pengurangan berat badan melalui SLIM DIET II adalah mudah, selamat dan berkesan. Pengurangan berat badan adalah PASTI manakala rasa lapar dapat dihindari. Paling penting ialah kemungkinan penambahan balik berat yang dikurangkan adalah sangat rendah.

PROTIN

Protin adalah asas kepada semua sel yang hidup. Protein adalah berasal dari perkataan Greek yang bermaksud 'pertama' kerana protin dikatakan sebagai bahagian tubuh badan manusia yang terpenting sekali.
Protein sering digunakan oleh kerana badan kita tidak mampu menyimpan protin, maka ianya perlu digantikan setiap 160 hari. Sel-sel hati pula digantikan setiap 2 minggu manakala sel-sel darah adalah setiap 30 hari. Oleh kerana sel-sel organ ini terdiri daripada protein, hanya protein sahaja yang dapat membina, membaiki dan mengekalkan fungsi tubuh kita.

SLIM DIET II atau singkatan SDII dari NEW IMAGE hanya menggunakan Protin Soya Isolat sebagai ramuan asas dalam SDII. Protin soya Isolat merupakan komponen protin yang telah diasingkan daripada kacang soya. Ia membekalkan protin berkualiti tinggi yang setara dengan susu dan telur tetapi bebas dari lemak tepu dan kolesterol.


nazri
Consultant NZ New Image Sdn Bhd.
012-5712470

18 comments:

  1. boleh aje. sms kat no saya ni untuk best price
    nazri 012-5712470

    ReplyDelete
  2. halal x?...berapa ye harge?

    ReplyDelete
  3. semestinya halal. harganya RM108 je

    ReplyDelete
  4. cam ner cara pemakanan?
    untu yg berpuasa?

    ReplyDelete
  5. cara minum sd2 untuk yang berpuasa senang je. minum 8 skup sehari macam biasa. cuma kombinasinya bleh buat camni, sahur 3skup, buka2 skup dan sebelum tidur 3skup. kalau diet masa tak puasa lebih baik.

    ReplyDelete
  6. Is it just minum air ni n da blh kurus? and bile da dapat achive target nk kurus, do we still need to drink it?

    ReplyDelete
  7. Misz Nine: SD2 ni diperbuat dari isolate protein soya dan tiada kesan sampingan. SD2 ni rasa soya pekat. takda cirit-birit.

    bila dah dapat berat yang ideal boleh berhenti minum SD2. Bila dah dapat berat yang ideal amalkanlah makan secara sihat dan tidak berlebihan. InsyaAllah bleh.

    ReplyDelete
  8. tmpang tye.. umur sye baru 17 jea.. boleh k amalkan produk niey coz sye da over weight.. satu tin niey betul k RM 108 jea?? xde caj tambahan?? kalau satu tin boleh tahan brape lme?? hye minum SD2 niey jea dijamin berat badan turun k??

    ReplyDelete
  9. Yup, promosi untuk januari ni rm108, biasa rm144. tiada caj tambahan, cuma kos pos sebanyak rm10 tak kira berapa tin pun. 1 tin untuk penggunaan 1 minggu, InsyaAllah boleh turun 2kg-5kg 1 tin.

    diet sd2 kita tak perlu berlapar atau jadikan sd2 pengganti makanan. kita boleh makan tapi makan protein spt ayam,ikan,daging,sea food dan makan sayur.cuma perlu tinggalkan makanan karbohidrat dan gula.

    hubungi nazri 012-5712470 atau fajar 017-5710071 untuk maklumat lanjut

    ReplyDelete
  10. sy nk jd pengedar..mcmane crnye ek..reply kat email aleesyanatasha85@gmail.com

    ReplyDelete
  11. sy nk jd pengedar..mcmane crnye ek..reply kat email aleesyanatasha85@gmail.com

    ReplyDelete
  12. akum...nak tanya...sd2 sekarang berapa harganya?teringin jugak nak kurus ni....

    ReplyDelete
  13. As salam... bper harga sd2 skrg nie yea...

    ReplyDelete
  14. As salam... bper harga sd2 skrg nie yea...

    ReplyDelete
  15. As salam... bper harga sd2 skrg nie yea...

    ReplyDelete
  16. pm info : bisnespasif@yahoo.com

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign