Cara Menjadi Pengedar Alpha Lipid SD2 | GC Tea Penawar Kencing Manis

HOTLINE 017-5710071

Cara Menjadi Pengedar Alpha Lipid SD2

25 July 2012,2:11 PM

Alhamdulillah permintaan terhadap Alpha Lipid SD2 meningkat secara mendadak sejak akhir-akhir ini. Ramai juga yang ingin mengambil kesempatan ini untuk menjadi pengedar dan ada juga yang baru menjadi pengedar. Mesti ramai di kalangan anda yang ingin tahu cara menjadi pengedar Alpha Lipid SD2 kan?

Jika anda mencari maklumat ini, bermakna anda lah orang yang saya cari selama ini. Saya pasti anda seorang yang positif, berpandangan jauh dan mempunyai cita-cita ingin menjadi kaya dan berjaya. Tahukah anda ramai pengedar saya yang dapat mencapai pendapatan sehingga RM3,000.00 pada bulan pertama menjadi pengedar. Ini disebabkan usaha mereka sendiri dan sudah tentu disebabkan produk yang begitu bagus dan mendapat permintaan yang tinggi di pasaran.


Saya hanya ingin mencari pengedar yang sentiasa berfikiran positif dan begitu komited untuk menyertai saya dalam misi membuat duit dengan Alpha Lipid SD2. Saya akan guide anda hingga berjaya atau sekurang-kurangnya pada pangkat Manager dalam bisnes ini.


Cara untuk menjadi pengedar Alpha Lipid SD2 adalah sangat mudah dan murah berbanding produk lain. Anda hanya perlu membeli Alpha Lipid SD2 sebanyak 30 tin dengan harga ahli iaitu sebanyak RM4,500.00 sahaja. Ada yang kata banyak stok yang perlu beli, boleh jual  dan boleh habis ke?bagi saya mudah saja, produk Alpha Lipid SD2 ni terbukti bagus dan berkesan. So dia ada permintaan yang tinggi dan ada repeat order. Cuba anda bayangkan jika 10 orang membeli 3 tin setiap seorang, so kejap je stok kita habis, silat-silap tak cukup pula. 

Apa kelebihan menjadi pengedar dalam group saya? Saya akan guide anda hingga berjaya asalkan anda ada kemahuan dan kesungguhan. Saya juga akan beri anda gift untuk membantu anda menjalankan bisnes ini.

PERCUMA 10 unit shaker 
PERCUMA 10 unit booklet 
Letak nama anda sebagai pengedar di blog ini dan fb saya.
PERCUMA servis buat blog (atas permintaan)

Untuk menjadi pengedar sila hubungi saya SEGERA

Nazri 010-2364166
Fajar 017-5710071

13 comments:

  1. Menariknya...tp tu la..persoalan sy ttg stok tu.. :)

    ReplyDelete
  2. Kalau anda takda modal banyak tu,apa kata sms saya 012-5712470.saya akan ajar camna nk buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hii mcm mana nak tau status org dia dah member ke belum dan dan saya baru2 ni beli barang sd2 rm4800 adakah sudah jadi stokis ke belum...just tanya saja. tq sir.

      Delete
    2. kira dah jadi pengedar supervisor tu. orang yang cik register tu ada bagi no id tak?kalau nak kepastian cik boleh call syarikat n berikan nama cik untuk semakan

      Delete
  3. Nak tahu pengedar di perak da ramai ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak ramai.kalau berminat nak jadi pengedar sms saya 012-5712470. saya akan guide anda

      Delete
  4. Salam..

    Saya berminat nk jadi pengedar di Putrajaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam en han. encik boleh hubungi saya di no 012-5712470.nanti saya akan guide

      Delete
  5. salam..pengedar di trg ramai x lg?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam. tak ramai lagi.peluang buat duit masih terbuka luas.utk jadi pengedar sila sms saya 012-5712470

      Delete
  6. menariknya..tp sayang..modal masih belum cukup

    ReplyDelete
  7. minat juga nak jadik pengedar....
    macamana ya?
    mesti ada modal rm4500 tu ker?

    ReplyDelete
  8. Am mahesh , now am in Brunei
    i like to sale this products in india...what can i do for that...

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign