Cara minum Shape Up | GC Tea Penawar Kencing Manis

HOTLINE 017-5710071

Cara minum Shape Up

13 May 2014,2:33 PM

Memandangkan Shape Up masih baru di pasaran mesti ramai lagi yang belum tahu cara minum Shape Up kan. Sebenarnya cara minum Shape Up mudah je.

Cara pengambilan Shape Up

Ambil 2 skup masukkan ke dalam 150ml air biasa/air sejuk dan shake.

Peraturan

Contohnya macam ni:

  1. Untuk turunkan berat badan ambil 2 skup 2 kali sehari. Gantikan 2 meal harian kita dengan Shape Up samada sarapan pagi/makan tengahari/makan malam.
  2. Untuk nak dapatkan berat ideal dan nak maintain berat ambil 2 skup 1 kali sehari samada sarapan pagi/makan tengahari/makan malam.
  3. Untuk mereka yang selalu skip makan atau takda masa nak makan boleh amik Shape Up untuk gantikan meal uolls kerana Shape Up dah lengkap dengan segala nutrisi yang diperlukan oleh badan.



Amalkan pengambilan air kosong 8 gelas sehari.

Had pengambilan karbohidrat sehari ialah 150gram sehari. Shape Up adalah meal replacement, biasanya lepas amik Shape Up kita dah rasa kenyang so tak perlu fikir sangat bape banyak kita nak amik karbohidrat.

Untuk makluman pada yang belum tahu, Shape Up didatangkan dengan 2 perisa iaitu Berries & Cream dan Chocolat Fudge. So pilihlah yang mana uolls suka. Apa yang pasti rasa kedua-duanya memang sedap sangat. Apa tunggu lagi jom cuba.

Kalau uolls ada kemusykilan tentang produk Shape Up boleh sms/whatsapp jaja 017-5710071


Mungkin anda meminati artikel ini:

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign