Cara minum GC Tea semasa puasa | GC Tea Penawar Kencing Manis

HOTLINE 017-5710071

Cara minum GC Tea semasa puasa

21 June 2015,11:59 AM

Cara minum GC Tea semasa puasa


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada uolls.

Sebelum tu saya nak ucapkan selamat berpuasa kepada pembaca yang beragama Islam. Walaupun dah 4 hari kita berpuasa rasanya masih tak lambat nak diucapkan. Semoga puasa kita tahun ini lebih berkat dan bermakna. Juga semoga puasa kita diterima oleh Allah SWT.

Mesti ramai yang nak kurus sebelum raya kan? Nak kelihatan lebih bergaya masa Raya nanti. Tak nak la orang ingat uolls pregnant kan. Untuk entri kali ini saya nak share dengan uolls cara minum GC Tea semasa puasa. Ramai yang tak tahu cara minum masa puasa camna kan? Sebab tu google artikel ni. Meh saya nak share dengan uolls.

  1. Minum 1 kali semasa buka
  2. Minum 1 kali selepas buka
  3. Minum 1 cawan sebelum tidur


Untuk yang nak turunkan berat badan tu, kalau boleh sebelum tidur tu minum guna uncang yang baru. Buat pekat-pekat untuk secawan je. InsyaAllah ia akan membantu untuk bakar lemak masa kita tidur.

InsyaAllah GC Tea dapat membantu untuk menurunkan berat badan uolls secara santai-santai je dan dapat juga menurunkan bacaan gula dalam darah uolls.

Kesihatan adalah lebih penting dari duit. Kita hanya akan sedar kesihatan lebih penting dari segalanya bila kita dah terlantar di hospital. Masa tu dah sangat-sangat terlambat. Mencegah adalah lebih baik dari merawat kan.

Jika masalah uolls dah dikesan awal janganlah abaikan dan biarkan ia melarat. Nanti menyesal dah tak berguna. Masa bukan boleh diundurkan semula.

Untuk daptkan GC Tea dengan harga jimat uolls boleh beli 4 kotak sekali dengan harga hanya RM402.80 je. So jimat RM117.20. Harga sekota RM130 tau. Rugi kalau belu sekotak.

Kalau uolls ada masalah cara nak amalkan GC Tea boleh hubungi no. di bawah ye. InsyaAllah kami akan bantu uolls. Good luck.



Nas Health & Wellness
Founder
Power Rich Group
010-2364166 atau 017-5710071

6 comments:

  1. macam best jer..pack trial xda ke..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah best abg jay. Trial pack ada. RM30 je (10 uncang). 1 uncang boleh guna 3 kali. So sehari amik 1 uncang je.

      Delete
  2. teh mg sedap diminum, kekadng rasa segar lepas minum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju Seri. Green tea segar dan menyihatkan. Lagi pulak ada stevia, tak perlu tambah gula.

      Delete
  3. minum teh memang sedap... teh panas2 gitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap kak yatiadam. GC Tea ni tak perlu letak gula. So takde lah risau minum banyak.

      Delete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign