PERBEZAAN PERNIAGAAN KONVENSIONAL & MULTI LEVEL MARKETING | GC Tea Penawar Kencing Manis

HOTLINE 017-5710071

PERBEZAAN PERNIAGAAN KONVENSIONAL & MULTI LEVEL MARKETING

19 April 2010,8:50 AM

KONVENSIONAL

MULTI LEVEL MARKETING

Modal Besar

Modal Kecil

Gaji Pekerja

Tiada

Sewa Kedai

Tiada

Bil Utiliti

Tiada

Risiko Besar

Risiko Kecil


Salam Sejahtera.....

Pada sape2 yang tengah dok fikir2 nak buat bisnes pe.cuba anda tengok perbezaan dalam jadual kat atas tu.mana yang lebih mudah dan menarik?kalau anda masih fikir bisnes konvensinal lebih baik, teruskanlah niat anda tu, tapi jika multi level yang menarik minat anda jom sertai saya di NZ New Image kita buat bisnes Alpha Lipid. Bisnes ni memang bagus, ada produk yang bagus iaitu Alpha Lipid dan yang terbaru Slim Diet 2 yang sedang hangat di pasaran.

So tunggu apa lagi jom sertai saya, saya akan bantu anda untuk berjaya. tapi pastikan anda adalah seorang yang rajin dan berwawasan kerana saya hanya mencari orang yang rajin. Kalau malas dan hanya ingin cepat kaya, buat bisnes apa pun tak akan berjaya.

nazri
012-5712470

fajar
017-5710071

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign