Alpha Lipid di Utusan Malaysia | GC Tea Penawar Kencing Manis

HOTLINE 017-5710071

Alpha Lipid di Utusan Malaysia

14 January 2011,7:14 PM







Assalamualaikum dan salam sejahtera


Untuk pengetahuan anda ALPHA LIPID kini diiklankan di akhbar Utusan Malaysia Jumaat 7hb Januari 2011. Satu IKLAN yang BESAR dua muka surat (page 24 dan 25), mengenai produk Kesihatan ALPHA LIPID LIFELINE disiarkan tajaan syarikat NZ New Image Sdn Bhd. kepada yang ada beli paper tarikh ini tapi tak perasan iklan ni cuba selak balik. Ini membuktikan produk Alpha Lipid adalah produk yang bagus dan InsyaAllah dapat memberi manfaat kepada penggunanya. Jika produk tidak bagus, pihak syarikat NZ New Image tidak akan berani mengeluarkan iklan ini. Dua muka surat besar pulak tu. Kepada yang ingin mencuba produk Alpha Lipid sila hubungi saya, nazri 012-5712470



"Alpha Lipid Lifelin Minuman Sarapan Kesihatan Terulung-Berjaya diPatenkan Sepenuhnya"

Formula Alpha Lipid (TM) telah dipatenkan di New Zealand Consumer of Patents, Trademarkes & Designs. Ini membuktikan produk Alpha Lipid adalah UNIK! Tak sama dengan kolostrum atau susu lain.

"MAKANAN TAMBAHAN BERKHASIAT LAGI EFEKTIF #1 MALAYSIA"
"MEMPERKUATKAN SISTEM IMUNISASI SEISI KELUARGA ANDA"
"JADIKAN PENGAMBILAN ALPHA LIPID LIFELINE SUATU KEMESTIAN SETIAP HARI!"

"New Image hanya menggunakan kolostrum gred tertinggi daripada persekitaran terbaik dan suci didunia. Kolostrum diproses menggunakan teknik-teknik khusus terkemuka industri yang tidak merosakkan sebarang ramuan aktif"...

9 comments:

  1. ''...Jika produk tidak bagus, pihak syarikat NZ New Image tidak akan berani mengeluarkan iklan ini...''

    haha. apa punya statement ni?
    adakah semua produk yang di iklankan samaada melalui media elektronik maupun cetak semuanya bagus?

    ini kalau bro aidid baca confirm dah boleh go to hell.

    ReplyDelete
  2. sam posmen: maksud saya kalau produk tiada kelulusan kerajaan, produk tidak boleh diiklankan dan kalau tak bagus pihak syarikat tak berani di akhbar utama, baik buat bisnes secara senyap,underground.hehehe.kalau sam nak tau kebaikan produk ni boleh cuba dulu untuk ibu bapa.InsyaAllah tak rugi.

    ReplyDelete
  3. apisv2: alpha lipid berbeza dengan anlene. anlene produk yang mengandungi kalsium untuk tukang. alpha lipid mengandungi kolostrum iaitu susu awal lembu.ia baik untuk penyakit kronik

    ReplyDelete
  4. Slim diet yg dikatakan bole turun berat 5 or 6 kilo seminggu tu mcm pelik je dgr.. Itu rasenya tak normal.. Diet healthy ke? Penurunan yg byk dlm mase seminggu...

    ReplyDelete
  5. insyaAllah diet yang sihat. saya sendiri menggunakannya sebelum promote pada orang lain.

    alpha lipid sd2 mengamalkan diet rendah karbo n diet protein. alpha lipid sd2 mengandungi isolate protein soya, green ta, fiber n alpha lipid. so tak mustahil untuk turun dengan banyak dalam seminggu. saya sendiri turun 5kg seminggu

    ReplyDelete
  6. yeke??tapi kenapa x sama mcm nasihat doktor,,makan healthy food,,nie makan main tabrak je,,mcm mana badan nak sihat,,sedangkan makanan yang di ambil oleh rasulullah pon makanan yang sihat,,kenapa anda berlawanan dengan itu,,makan boleh mkn macam2,,xda side effect ke lpas 10 tahun guna???20 tahun???ade ke pengguna yg 20thun or 30 tahun makan n terbukti berhasil????kalau ada org tue..bru bolh percaya yg produk nie berhasil n selamat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lina Safar: nasihat doktor tu betul,makan secara sihat tu untuk menjaga kesihatan.sd2 untuk menurunkan berat badan.sd2 tiada side effect coz ia bukan ubat.ia adalah isolate protein soya, ditambah dengan green tea,fiber n alpha lipid.diet sd2 bukan makan macam-macam, kita makan protein,protein tak menggemukkan.sd2 memang terbukti berkesan

      Delete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign