TGV Birthday Suprise dari Nuffnang | GC Tea Penawar Kencing Manis

HOTLINE 017-5710071

TGV Birthday Suprise dari Nuffnang

27 April 2011,11:13 PM

Semalam saya buka email untuk semak email pengesahan dari irfankhairi.com kerana saya melanggan tips dari blog beliau. Selepas buat pengesahan saya terpandang 1 email dari Nuffnang bertarikh 11 April 2011. Nampak sangat dah lama tak buka email, maklumlah sekarang sibuk sikit dengan kerja-kerja di opis. Setelah email dibuka baru tau TGV dan Nuffnang bagi saya 4 tiket wayang sempena hari jadi saya. Saya perlu collect tiket ni sebelum 6 Mei 2011. Nasib baik buka email, kalau tidak tak merasa la tiket free. Walaupun nilainya kecil tapi saya tetap menghargainya. Lebih-lebih lagi Nuffnang kerap bagi saya Buffered Earning sejak akhir-akhir ni.



Memandangkan esok saya dah apply cuti untuk hantar wife check up, boleh la saya singgah kejap di opis Nuffnang untuk collect tiket tu. Terima kasih sekali lagi saya ucapkan kepada TGV dan Nuffnang kerana sudi bagi saya tiket ni.

Untuk pengetahuna anda juga tiket ini diberi oleh TGV kepada ahli Nuffnang yang berstatus Glitterati yang berada di kawasan Lembah Kelang. Setiap bulan pihak Nuffnang akan memilih 250 ahli Nuffnang yang berstatus Glitterati secara rawak untuk menerima 4 keping tiket setiap seorang.


Nazri Rubaee
H/p             : 012-5712470
Facebook : Slim Diet
Email         : nasfa47@gmail.com
Twitter       : nasalphalipid

10 comments:

  1. wow.. sweet from nuffnang.. haha.. :D happy bday!

    ReplyDelete
  2. kami ni dok jauh
    dapat dengar khabar kawan2 dapat tiket free je
    huhu

    ReplyDelete
  3. Aku pon dah pegi ambil tiket birthday aku minggu lepas

    ReplyDelete
  4. Tahniah admin kerana dapat tiket percuma dari Nuffnang dan selamat hari jadi.

    ReplyDelete
  5. tapi wayangnya kat mid valley je kan?

    ReplyDelete
  6. tengok pe?.. crite Fast 5 ?.. hehe

    ReplyDelete
  7. tehr: bro dok mana?

    Myvitrd: Tahniah. Happy Birthday

    ReplyDelete
  8. Kidney Expert: Terima kasih bro.

    izwanyusof: Tak sempat tengok lagi. ahad ni baru nak pi. hehehe

    ReplyDelete
  9. Tengkorakemas: Boleh tengok kat mana-ana TGV

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign