Sample percuma Alpha Lipid Sleep Time | GC Tea Penawar Kencing Manis

HOTLINE 017-5710071

Sample percuma Alpha Lipid Sleep Time

22 May 2011,5:18 PM

Adakah anda ingin merasakan tidur yang paling nyenyak di dalam hidup anda ?
Dengan Hanya Percubaan Kali Pertama,
Anda akan rasai keajaibannya… umpama tidur di awangan…
 
Sleep Time™
ialah minuman lazat yang diperbuat dari susu New Zealand. Sleep Time™ mengandungi Unique Protien Profile™,dihasilkan oleh hanya lembu yang tertentu, yang dipilih melalui ujian DNA. Susu khas ini dipertingkatkan melalui teknologi yang dipatenkan dan kemudian dicampurkan dengan bahan-bahan premium. Dengan formula ini ia menyokong ketenangan semulajadi dan tidur yang sihat yang merupakan sebahagian daripada rutin malam anda.



Cuba anda perhatikan bayi apa yang bayi akan buat selepas minum susu ibunya? Sudah tentu bayi tersebut akan tidur kan? Konsep Alpha Lipid Sleep Time seakan begitu la konsepnya. Ia tidak mengandungi dadah dan konsepnya tidak seperti ubat tidur. So, anda tak perlu ragu-ragu untuk mencuba Alpha Lipid Sleep Time.

Cuba malam ini! Biarkan kekuatan alam semulajadi membantu anda menikmati manfaat dari tidur yang nyenyak dan bangun dengan ceria dan bersemangat untuk melalui hari yang berikutnya.

Di sini saya ada berita baik untuk anda yang ingin mencuba kebaikan Alpha Lipid Sleep Time. Anda boleh hubungi saya untuk mendapatkan sample PERCUMA. Anda cuba dulu dan anda tentukan keputusannya.

Nazri Rubaee
H/p           :  012-5712470      
email        : nasfa47@gmail.com
Facebook: Slim Diet
Twitter      : nasalphalipid

6 comments:

  1. dapat berapa pack??? sample percumanya

    ReplyDelete
  2. zik: dapat 1 pack, dalam dia ada 2 peket. kiranya untuk 2 kali

    ReplyDelete
  3. kalu dah percuma tu mesti la nak try hehehe boleh kan3...
    send to me Haziq at no.19 jalan sultan muhammad 9/9 section 9 shah alam 40100,selangor. thanks..;-)

    ReplyDelete
  4. Sy pun nk sample percuma tu...syaiful ismail no21 taman kuala berang 21700, kuala berang, terengganu

    ReplyDelete
  5. Saya juga...Sebli Awi, SK Muton, 95500 Debak, SARAWAK.

    ReplyDelete
  6. Saya pun ingin mencuba produk ini..
    MOHD RIDUWAN BIN MOHAMMAD HASSAN
    PT2305 KAMPUNG TEMESU LIMBAT
    16150 KOTA BHARU KELANTAN.

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign