Google Pagerank Prediction Tool l Pagerank nas-alphalipid.blogspot.com PR3 | GC Tea Penawar Kencing Manis

HOTLINE 017-5710071

Google Pagerank Prediction Tool l Pagerank nas-alphalipid.blogspot.com PR3

22 June 2011,4:15 PM
Blog nas-alphalipid.blogspot.com PR3? Ramai blogger yang ambil kisah tentang Pagerank dan ada juga yang tak kisah. Tapi saya ambil kisah tentang Pagerank ni sebab ia juga menunjukkan kredibiliti sesebuah blog. 

 
Mesti ada diantara anda yang terkejut dengan pencapaian ini. macam mana la blog yang tak seberapa ni boleh mencapai PR3. Jangan terkejut ini adalah Pagerank jangkaan seandainya Google update Pagerank dalam masa terdekat. Terima kasih kepada Denaihati.com yang dah berkongsi Google Pagerank Prediction Tool. Sebenarnya blog ini masih lagi dengan status PR1. Lama juga lah blog ini berstatus PR1, tak pernah naik dan tak pernah turun. Takpelah, asalkan tiada penurunan.

Jom check di Google Pagerank Prediction Tool dan kongsikan Pagerank jangkaan blog anda di ruangan komen.

Nazri Rubaee
H/p               : 0125712470    
Email           : nasfa47@gmail.com
Facebook   : Slim Diet
Twitter         : nasalphalipid

5 comments:

  1. page rank skrg: Google : 2.01 .. future 3.01. sama dgn br Nas =)

    ReplyDelete
  2. fahmi mahat: tahniah bro. mana tau jadi kenyataan nanti

    ReplyDelete
  3. Google Pagerank jangkaan saya ialah 3.2/10?Ok ke tak bro?Tapi boleh percaya ke keputusan ni?

    ReplyDelete
  4. infobuahpinggang: ok sangat la tu bro. bukan senang nak dapat PR3. tapi ini hanyalah jangkaan. nak tau yang betul kita tunggu google update PR

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign