Buffered Earnings Terbaru dari Nuffnang | GC Tea Penawar Kencing Manis

HOTLINE 017-5710071

Buffered Earnings Terbaru dari Nuffnang

08 June 2011,1:36 PM

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Happy sangat hari ni sebab dapat 2 lagi Buffered Earnings terbaru dari Nuffnang. Tak tau la kali ke berapa dapat Buffered Earnings sebab saya tak kira. Ini bukan bermaksud blog ni dapat banyak Buffered Earning dari Nuffnang tapi memang saya tak kira. 3 Buffered Earning sebelum ini adalah dari blog ini dan 2 lagi yang terbaru tu adalah dari blog nasfafoto. Saya amat berterima kasih kepada Nuffnang coz bagi Buffered Earnings walaupun blog nasfafoto tu kurang di'update', tapi Nuffnang tetap bagi Buffered Earnings. Tu yang buat makin sayang ngan Nuffnang ditambah pula dapat TGV Birthday Suprise dari Nuffnang sempena Hari Lahir saya pada April yang lepas.



Terima kasih juga kepada pengunjung setia blog ini dan otai-otai atas perkongsian tips sehingga saya dapat sampai ke tahap ini. Saya memang mengaplikasikan tips-tips yang dikongsikan oleh anda. Semoga kita dapat manfaat dari perkongsian ilmu dan dapat merapatkan silaturrahim. Banyak lagi yang perlu saya pelajari untuk memantapkan blog ini. Walaupun saya tahu cabaran blog kesihatan seperti ini memang tinggi dan kurang sambutan berbanding blog personal, saya tetap ingin teruskan perjalanan blog ini.Apa-apa pun saya berterima kasih kepada Nuffnang coz bagi Buffered Earnings, harap-harap dapat tambah lagi Buffered Earnings. Hehehe

Nazri Rubaee
H/p            :  012-5712470 begin_of_the_skype_highlighting            012-5712470      end_of_the_skype_highlighting
Email        : nasfa47@gmail.com
Facebook: Slim Diet
Twitter      : nasalphalipid

7 comments:

  1. Salam bro,

    Tahniah atas BE yang diberikan oleh Nuffnang.

    ReplyDelete
  2. saya pun tak penah kira BE dari nuffnang ni.. haha.. tapi ok la kan.. skg tgh run BE satu je..

    ReplyDelete
  3. pakar buah pinggang: terima kasih

    fiezaradzi: Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  4. tahniah! bolehlah membantu orang dalam kesusahan ni. contohnya membelikan purse baru... tq :-)

    ReplyDelete
  5. thanks. nanti tunggu saya buat contest kat blog baru. hehehe

    ReplyDelete
  6. ada la sikit. takda la banyak macam geng innity. hehehe

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign