Pagerank nas-alphalipid.blogspot.com PR2 | GC Tea Penawar Kencing Manis

HOTLINE 017-5710071

Pagerank nas-alphalipid.blogspot.com PR2

29 June 2011,3:19 PM

Blog nas-alphalipid.blogspot.com PR2. Macam tak percaya je bunyinya. Tapi apa-apa pun saya kene percaya juga sebab saya dah check kat Google Pagerank Checker tadi dan memang sahih betul. Saya tahu Google dah update Pagerank ni pun bila blogwalking pagi tadi. Alhamdulillah berjaya juga usaha saya selama ini untuk menaikkan Pagerank blog ini. 

Walaupun tak dapat Pagerank jangkaan seperti di entri sebelum ini Google Pagerank Prediction Tool l Pagerank nas-alphalipid.blogspot.com PR3, saya tetap berpuas hati dengan prestasi sekarang kerana bukan mudah nak dapat PR3 ni memandangkan blog ini hanyalah blog kesihatan dan bukannya blog berkaitan isu semasa.


Anda punya Pagerank camna pulak? Dah check ke? Atau tak tahu nak check di mana? Jom tengok di Google Pagerank Checker. So, dah tahu PR anda sekarang? jom kongsi di ruangan komen.

Nazri Rubaee
H/p               : 0125712470    
Email           : nasfa47@gmail.com
Facebook   : Slim Diet
Twitter         : nasalphalipid

8 comments:

  1. Tahap pr2 dah.kita sama la.semoga
    dapat tingkatkan untuk masa hadapan.

    ReplyDelete
  2. thanks bro. banyak yang perlu dipelajari lagi. nanti boleh la aku tanya ko erk

    ReplyDelete
  3. Tanniah blog ini dapat PR2 :-)

    ReplyDelete
  4. tahniah!! memang patut naik pr pun blog nih!!

    ReplyDelete
  5. tahniah2
    dah memang layak dapat pr2 tu
    mr google memang tahu

    ReplyDelete
  6. thanks kawan-kawan semoga kita sama-sama dapat meningkatkan prestasi

    ReplyDelete
  7. Salam admin,

    Tahniah kerana dapat PR2 dari google.Saya baru PR1.Tapi rasa seronok juga sebab dulu blog saya PR0.

    Semoga blog ni akan sukses di masa hadapan.Niche blog kit sama bro,tentang kesihatan.Mungkin boleh bekerjasama di masa akan datang:)

    ReplyDelete
  8. InfoBuahPinggang: Wasalam. thanks, tahniah juga blog tuan dapat PR1.InsyaAllah, saya pun teringin nak bekerjasama dengan tuan masa akan datang.

    ReplyDelete

ShareThis

Related Posts with Thumbnails

GC Tea Penawar Kencing Manis Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign